12n:: Itziar González Virós al Cicle Vincles Feministes

cicle “Vincles feministes” .::. Trobada amb… Itziar González Virós

revoltesContinuem el cicle de  trobades amb dones significades amb les què, per una o altra raó, o per totes dues alhora, ens ve de gust compartir un temps i un espai. Un temps per a posar en relació polítiques feministes, des de diferents perspectives, des de diferents espais, que ens permeten continuar germinant noves i velles llavors.

I el 12 de novembre, a les 19:00h, a Ca la Dona, compartirem un temps amb Itziar González Virós. Urbanista experimentada en participació ciutadana, alimentada políticament pel feminisme, el pacifisme i l’ecologisme, va acompanyar una de les etapes de la rehabilitació de Ripoll 25, la nostra casa, mentre fou regidora de Ciutat Vella.

El seu pas per la regidoria va deixar una marca profunda en la política local i en ella mateixa. Aquí en podeu llegir una notícia, en trobareu moltes més per la xarxa.

Actualment és una de les promotores del Parlament Ciutadà i membre de la Crida a la Desobediència Civil contra la Dictadura Financera,

Amb l’experiència de la Itziar, podrem parlar de noves formes d’acció política, des de baix, des del compromís i la generositat; de maneres d’aprofundir en la participació que ens permetin caminar cap a una democràcia més directa i menys captiva d’interessos privats, financers i dels grans lobbies.

Us recomanem el vídeo de Sicom on la Itziar desenvolupa el projecte del Parlament Ciutadà.  Es tracta de construir “un espai de confluència, un escenari de cooperació, una forma d’expressió i pressió i un instrument d’acció política de la ciutadania”.

Log in with your credentials

Forgot your details?