20/11 Concert solidari Fundació Surt

El proper 20 de novembre portarem a terme un concert solidari a la sala BIKINI de Barcelona. Ens acompanyaran la Lídia Pujol, The Mamzelles i Renaldo&Clara, totes elles i ells , artistes amb compromís que han volgut aportar el seu gra de sorra.

Aquest concert pretén ser un altaveu de denúncia i sensibilització de la situació que pateixen moltes persones a la nostra societat i concretament les dones. Ens trobem en un moment d’emergència social, que degut a una crisi ecoconcert-SURT5nòmica massa llarga, el nombre de persones que es troben en risc d’exclusió social no para d’augmentar.

Aquesta crisi té uns efectes especialment nocius per a la situació de les dones, les quals sempre han patit una desigualtat estructural que dificulta la igualtat d’oportunitats.

Aquest concert ha de servir per a la sensibilització, així com per a incrementar els recursos destinats a combatre la pobresa i la situació en que es troben les dones en les nostres ciutats, barris i viles, tot apostant per allunyar-nos de l’assistencialisme,  empoderant i aportant eines que millorin l’autonomia personal i en definitiva, la qualitat de vida de les persones que atenem.

Podeu comprar les entrades, són 18 € o bé 30€ si voleu comprar l’entrada solidària.

Via web: http://www.ticktackticket.com/entradas/goto.do?claves=.82906

Telèfon: 902 15 00 25

Botigues de: Carrefour, FNAC o Halcón Viajes  o bé a taquilla el mateix dia del concert!

Surt és una Fundació Privada que porta 20 anys treballant amb les dones i per a les dones. Vol ser un projecte socialment transformador en la modificació de  les relacions de subordinació i discriminació de les dones en el teixit econòmic i laboral.

Gràcies i esperem veure’ns!

Carme Porta Abada

Log in with your credentials

Forgot your details?