Visca la Fira d’Economia Feminista

image002Des de Ca la Dona volem agrair l’acollida a Ca la Dona a la Fira i sobretot el fet mateix de la Fira i les seves organitzadores i facilitadores… Va ser un acte preciós de creativitat, d’intercanvi d’experiències i de debat fabulós que totes volem que es repeteixi cada any. Vam participar en un tenderol que ens va propiciar que moltes dones ens coneguessin i tinguessin materials  nostres. Des del grup Feministes contra el TTIP un nou grup que es troba a Ca la Dona (el proper dia és el 4D a les 7)  es va participar en l’organització del taller contra el TTIP que va tenir també molta audiència,

I també des de Feministes Indignades el taller sobre Vides vivibles  i el grup d’Autogestió sexual i reproductiva, el de cooperatives, el de sobirania alimentària, el del punt6  i tots i tots …..

La Conferència inaugural preciosa sobre economia feminista  de la Amaia Pérez Orozco i el debat final  amb les companyes de Panamà i Salvador, parlant d’economia feminista des dels seus països i experiències… i el taller que l’Amaia i les seves companyes de Madrid ens van fer sobre el tema…Seria perfecte que es pogués posar a la web…. i ara abans de pensar en la de l’any que ve sabem que al 2015 el Congres d’Economia feminista es farà a Vic al mes de Juliol  i tindrem l’oportunitat de seguir aprenent.

Log in with your credentials

Forgot your details?