Contra la violència i la indiferència, el 25N totes a Canaletes a les 7

25nNI UNA MORTA MÉS!!!

PROU VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES!!!

ANDREA I TOTES LES DONES MORTES, NO US OBLIDEM!!!

Estem indignades tristes, enrabiades, A UNA SETMANA DEL 25 N  I NOMÉS EN POCS DIES 3 o 4 Feminicidis més a casa nostra.

Dones assassinades per les seves ex-parelles però que a més havien denunciat diverses vegades com l’Andrea de 9 barris, que també havia denunciat i diverses vegades havia trencat l’ordre, o com la dona de Sant Pere Pescador que el jutge va considerar que no hi havia cas per l’allunyament.

Que no val res la vida de les dones? Que seguirem deixant que les assassinin sense fer res més? Fins la propera. Catalunya és la comunitat Autònoma on menys ordres d’allunyament es donen malgrat el nombre de casos de dones mortes. Quan les dones fan el que se’ls recomana des dels organismes públics, denunciar, tampoc són cregudes. Què han de fer les dones per tenir credibilitat en els jutjats de violència?

Que no hi ha prou ciència i evidència per protegir les dones que s’han atrevit a denunciar i a dir NO al seu agressor?

EXIGIM QUE ES REVISIN TOTES LES ORDRES D’ALLUNYAMENT, TOTES LES DENÚNCIES I ES FACI UN SEGUIMENT DE TOTES LES DONES QUE ESTAN EN PERILL EXTREM!!

Des de Ca la Dona ens adherim al Manifest del 25N  de la Xarxa de Dones feministes contra la violència CONTRA LA VIOLÈNCIA I LA INDIFERÈNCIA SUBVERSIÓ I AUTODEFENSA FEMINISTA i a la manifestació del 25N a les 7 Canaletes

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES. PROU IMPUNITAT!!

Log in with your credentials

Forgot your details?