23/11:: Jornada de treball i coordinació de la Vaga de Totes

El proper diumenge 23 de novembre es farà una Jornada de Treball Intern: PREPARACIÓ 23n-vdt3ESTRATÈGIA, REFLEXIÓ, DECISIÓ de la Vaga de Totes.

Just un mes després de la Jornada de lluita del 22 d’octubre hem pensat que calia fer una jornada de tot un dia. S’ha decidit fer una jornada de tot un dia per continuar el procés cap a la VAGA GENERAL.

Jornada 23 de novembre, diumenge, serà una jornada plenària on podeu venir totes les participants de a Vaga de Totes: de comitès, col·lectius, associacions, del grup motor, etc. de barris, ciutats i pobles per tal de participar en la definició de les línies generals del procés d’ara fins el març i la jornada de vaga general.

Totes plegades decidirem com es farà el treball de base per arribar a col·lectius de dones que encara no hem contactat, com ens coordinarem amb les lluites de cada barri i/o ciutat, poble… què farem al llocs on encara no hi ha comitès, etc, etc.- i com treballar per anar aprofundint en el contingut teòric de la Vaga a nivell local i global, i com ens organitzem per difondre la Vaga de Totes.

Ens trobarem a Ca la Dona– Carrer Ripoll, 25 (Metro Urquinaona) on disposarem de tot l’espai per poder treballar en grups i també en plenaris. Porteu alguna cosa per dinar i compartir. Hi haurà servei de begudes.

US ESPEREM- NO FALTEU!!!!


Log in with your credentials

Forgot your details?