Èxit de convocatòria de la IV Edició del Concurs Internacional Dona’m Cine

Èxit de convocatòria de la IV Edició del Concurs Internacional Dona’m Cine amb 225 curtmetratges rebuts!

Del 22 d’abril al 5 de juny vota els projectes preseleccionats

La quarta edició de Dona’m Cine, el concurs internacional de curtmetratges online realitzats per  dones organitzat per l’Associació Entrepobles i la productora Doble Banda amb la col·laboració de Ca la Dona, La Bonne, Femart, Dones Visuals, Demus Perú, Guarango, SICOM, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Observatori DESC, ha estat un èxit de participació!

Des de l’Estat Espanyol, Argentina, Nicaragua, Colòmbia, Mèxic, Perú, entre d’altres, hem rebut 225 curtmetratges a les vuit temàtiques obertes sobre mirades feministes diverses que donen veu a les dones i transformen pràctiques i valors heteropatriarcals.

El 22 d’abril es publicaran a la web del concurs els 52 projectes seleccionats per què, mitjançant una votació online, entre el 22 d’abril i el 5 de juny pugueu votar les pel·lícules i comentar-les a través del fòrum obert de Facebook.

L’anunci de les obres galardonades es farà públic a través de la pàgina web i les xarxes socials del concurs el dia 10 de juny per part d’un jurat independent que escollirà, entre les obres seleccionades, les guanyadores del Premi Berta Cáceres i el Premi Dona’m Cine.

La gal·la de lliurament de premis i exhibició dels curtmetratges guanyadors es realitzarà el dia 4 de juliol. Aviat us donarem més informació.

Com Votar Dona'm cineCom participar en les votacions:

Els passos a seguir per votar els projectes seleccionats són:

1.                   Els curts estan ordenats per títol, alfabèticament i en ordre decreixent.
2.                   Per accedir a la informació completa sobre el curtmetratge i poder votar només has de clicar en el títol d’aquest.
3.                   Pots votar a diversos curts però només es permet un vot per curt.
4.                   En la informació ampliada de cada curtmetratge trobaràs un enllaç per accedir al fòrum de discussió sobre les pel·lícules, un espai d’intercanvis de sabers i experiències on podràs debatre amb les autores i altres usuàries.

 

Gràcies per visionar, votar i debatre en DONA’M CINE. Aquesta edició més de 50 pel·lícules t’esperen!

 

Log in with your credentials

Forgot your details?