Protegim Cld :: carta a les sòcies i amigues

Benvolgudes sòcies i amigues,

A la darrera assemblea vam parlar de la precària situació econòmica de Ca la Dona (CLD) doncs, com la majoria de les associacions, estem en un moment difícil per la reducció del finançament públic i de les aportacions individuals. Com ja sabeu, hem reduït al màxim les despeses tan pel que fa a l’estructura com a la gestió. Estem fent quantitat d’activitats i projectes amb un pressupost mínim gràcies a la col·laboració de totes les que aportem dedicació, hores de treball o materials diversos.

A l’assemblea es va decidir organitzar una comissió específica dedicada a buscar fons de finançament. Si us plau les que estigueu interessades, poseu-vos en contacte amb secretaria (per telèfon al 93 412 71 61 o info@caladona.org) i us avisarem de la propera reunió.

També es va decidir engegar una campanya entre les sòcies per

totes les que puguem, actualitzar quotes (pot ser 1€ trimestral, o 2€ o 20€…, el que puguis i en ho fas saber a la secretaria de CLD el més aviat possible).

fomentar entre les amigues que es facin sòcies. O entre les dones (lesbianes o trans) dels grups de la casa. O entre la vostra xarxa associativa, acadèmica, veïnal, comunal, etc.

tornar a llençar els bons de suport a la casa que fa dos anys ens van permetre recaptar una bona suma per fer el trasllat a Ripoll. Són bons de 10 € que pots comprar en paquets de 10 i vendre’ls a qui pugui aportar un suport econòmic puntual al projecte de Ca la Dona. Pots adquirir els bons a la secretaria de Ca la Dona , o bé fer un ingrés al compte corrent, indicant el teu nom i com a concepte “bo d’ajut” (caixa d’enginyeres 3025 0001 12 1433361800 o La Caixa: 2100 3205 18 2200303294).

aportar la nostra col·laboració en forma d’activisme per a organitzar activitats, corregir textos, fer traduccions, gestió administrativa, fer trucades, dissenyar documents, participar de la Comi, impulsar la revista de CLD, endreçar, digitalitzar documents del Centre de Documentació, col·laborar amb la Web, fer manteniment de la casa, i tantes coses més!

Aquí la carta en pdf per si la vols imprimir i distribuir…

Hem de defensar i protegir l’espai Ca la Dona! El necessitem!

Log in with your credentials

Forgot your details?