Els grups i Cld: una proposta de futur i actualitat, per a fer visible el que cadascuna estem construint!

Estimades dones dels grups de Ca la Dona,

Després de la celebració dels 25 +1 anys, on recordàrem i remoguérem la història d’aquesta casa, ens agradaria parlar de futur i re-actualitzar el projecte que ens mou i ens enganxa. Per això des de la Comi us volem fer una proposta.

Ens agradaria fer una edició especial de la revista de Ca la Dona (tant de bo puguem editar-la en paper… algunes enyorem la revista física!) per a pensar sobre el present i el futur que volem i pel qual ens reunim, treballem i lluitem, el futur que ens ha fet arribar fins aquí avui.

Ens agradaria recordar que el món que desitgem no és utòpic ni possibilista, és un món diferent, és una alternativa global que ara i aquí, d’alguna manera i en molts d’aspectes, ja practiquem: les relacions, la forma de gestionar, com ens organitzem, les vivències… de les dones i dels grups, entre els grups i amb altres grups i espais, és ja una altra manera de fer que a les feministes ens assenyala la mesura i la força que ha d’assolir en el futur.

No som utòpiques, som realistes i, com deia la vella consigna: ho volem tot aquí i ara.

Per això, us volem proposar que cada grup escrigui un text sobre què faria si pogués fer-ho i com ho faria; en quines circumstàncies el que estem desitjant es pot convertir en proposta efectiva… Un article positiu i propositiu que, en la diferència respecte el món d’ara, marcaria la crítica amb l’actualitat.

Què us sembla? Teniu dubtes? Consulteu-los a activitats@caladona.org

Els articles poden ser individuals o col·lectius, han de tenir entre 3200 i  9600 caràcters amb espais, i si ens envieu il·lustracions molt millor.

Per a poder disposar a finals d’any d’aquesta publicació propositiva, engrescadora i de tanta actualitat, caldria que lliureu els articles a finals de juliol… màxim l’agost! Ampliació termini: el setembre us va bé? si, oi?

Envieu els articles a activitats@caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?