FemArt: invitació als Grups

femart20FEMART. CA LA DONA.INVITACIÓ ESPECIAL A GRUPS DE DONES

Benvolgudes dones: Aquest any, a l’octubre, realitzem la 20ena edició de la Mostra de FEMART de Ca la Dona i ho volem celebrar amb totes vosaltres que heu sostingut el feminisme real a Catalunya.

Cada any, al llarg d’aquests darrers 20 anys, hem promogut la reflexió i la crítica feminista també a través d’una mostra d’art que volia implicar i a la vegada potenciar a diferents artistes en torn a una temàtica que el col·lectiu de Ca la Dona considerava d’important actualitat pel feminisme.

Aquest any la temàtica de la mostra ha sigut  COS DESOBEDIENT.

Òbviament el nostre cos ens relaciona amb totes les dones del món, més de mitja humanitat, però també, i a partir de la desobediència als models que el patriarcat ha dibuixat del nostre cos, front als quals les feministes mostrem resistència, ens relacionem positivament amb tots aquells cossos que també rebutgen els models imposats i la domesticació.

Cos i desobediència són elements primordials d’una gran majoria de gent que es rebel·la  contra un sistema que persisteix en la discriminació jerarquitzada de la població mundial.Aquesta és la reflexió visual i plàstica que hem proposat a les artistes aquest any. I aquesta és la proposta que us fem a vosaltres:

AL LLARG DEL MES D’OCTUBRE, MENTRE DURI LA MOSTRA DE FEMART, US CONVIDEM A VISITAR L’EXPOSICIÓ AMB EL VOSTRE  GRUP I PER TAL DE SER  ATESES PER ALGUNA DE NOSALTRES , PER GUIAR-VOS I/O INTENTAR RESOLDRE QÜESTIONS, US PROPOSEM QUE FEU CALENDARI I CONCERTEU LA VOSTRA VISITA, SI POT SER A LES TARDES I ELS DIMECRES I/O ELS DIVENDRES.

Ens encantarà que vingueu a veure l’exposició!

A continuació us enviem el programa i la informació de continguts

Per concertar hora i dia contacteu amb mostrafemart@gmail.com

Programa:

Divendres, dia 10 d’octubre. INAUGURACIÓ a les 7h a Cala Dona (acte mixt)

Dijous, dia 16 d’octubre, a les 7h de la tarda: CINEPIONERES, seminari a càrrec de la periodista, escriptora i cineasta italiana Nadia Pizzuti, a Ca la Dona

Dimarts, dia 21 d’octubre, a les 7h de la tarda :PÚBLICA DESOBEDIÈNCIA, conferència a càrreg de la reconeguda artista i professora d’art Nora Ancarola, a Ca la Dona.

Dijous, dia 30 d’octubre a les 7h de la tarda: CLOENDA(acte mixt)

Blog FemArt

https://www.facebook.com/femartmostra

Log in with your credentials

Forgot your details?