18/10:: El país nou que volem les dones. Jornada de treball

Continuem el cicle de trobades per compartir temes que ens interessen en relació al procés polític de transició nacional que estem vivint al nostre país. Esteu totes convidades. Jornada de treball per a dones.

Dissabte 18 d’octubre serà la tercera, aquest cop amb l’objectiu de dedicar el  matí a treballar el país que volem les dones i com fer-ho possible. (de 10h – 14h, a Ca la Dona).

Definir, recopilar, posar en net i seguit, actualitzar, replantejar, consensuar….. sabem que un altre món és possible, i el 18/10 ens centrarem en com volem que sigui aquest país nou que entre totes i tots intentem construir, i que sabem que serà. Convençudes que tot aquest procés no pot acabar en que tot segueixi igual, l’endemà del 9N.

Què volem com a dones feministes? Com vols que sigui el teu país? Un cop ens hi posem, acordarem com articulem les propostes i el treball que volem fer (amb un matí potser no enllestim).

Hi ha diferents iniciatives endegades per construir el nou país, amb web per fer aportacions pel país nou. Participarem col·lectivament? a totes? a alguna? Ara mateix, moltes de nosaltres no ens sentim cridades a participar des del moment en que els programes d’activitats no inclouen la presència d’expertes més enllà d’inauguracions i,  en els textos i discursos el masculí genèric és aclaparador. El nou país ha d’incorporar la presència i els sabers de les dones Sí o Sí  des del segon 1!

silviacasola_02102014Si estàs llegint aquesta informació i t’agradaria participar des de ja mateix…. deixa’ns les teves dades! Hi ha feina, molta feina a fer. A la plana presentació Feministes pel dret a decidir trobaràs el formulari per fer-nos arribar les teves dades.

Esteu totes convidades. Jornada de treball per a dones.

2n acte Trobada amb Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (2/10/2014)

1er acte: Feministes pel Dret a Decidir (23/09/2014)

Via Feminista a TRAM57 (11/09/2014)

Feministes pel dret a decidir, Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?