20/10:: Converstori amb LUZMILA RUANO de Colómbia , a les 19h a Ca la Dona

colombiaUs convidem a conèixer una defensora DDHH que està per Barcelona uns dies….

Conversatori amb la defensora dels drets humans a Colòmbia LUZ MILA RUANO GAVIRIA, del Congrés dels Pobles i directora de la Fundación del Suroccidente y Macizo Colombiano, dilluns 20 d’octubre a les 7 de la tarda a Ca la Dona.

Us convidem a una trobada amb la Luz Mila per compartir  idees, resistències i experiències. Ella és  especialista en polítiques rurals i ambientals; va estar com a organitzadora a l’atur agrari i camperol ocorregut el 2013, actualment és facilitadora en els processos de les dones del sud-orient colombià, especialment en les camperoles, les defensores del medi ambient i les que lluita per un model de desenvolupament diferent i més humà. Cal destacar que Luz Mila lidera un important procés contra les multinacionals extractives que espolien el territori, especialment l’Anglo Gold Ashanti -extractora d’or-, el que li ha ocasionat serioses amenaces de mort.

Actualment ha estat delegada pel Congrés dels Pobles per realitzar una gira per tot Europa. Gira que acabarà al mes de novembre a Ginebra en el marc del llançament a Europa del Congrés dels Pobles.

Us esperem a totes

Log in with your credentials

Forgot your details?