Inscripcions obertes per posar parada a la Fira d’Hivern de Ca la Dona

DSC_8463Vine i participa al mercat d’hivern de Ca La Dona DISSABTE 12 DE DESEMBRE 2015 Horari: 10h30 a 19h30

Com funciona? Les parades s’assignaran per ordre d’inscripció fins a completar l’aforament disponible. Per apuntar-te: http://goo.gl/forms/5Z9D3xWias Cadascuna de les paradistes disposarà d’una taula i cadira. Per tant, no cal que en portis de casa. Per participar cal una aportació de 10 euros per contribuir a les despeses de Ca La Dona.

T’enviarem un correu el dia 30 de novembre 2015, confirmant que tens lloc i com formalitzar la inscripció. El 4 desembre a les 15 hores les inscripcions de les paradetes no formalitzades es consideraran cancel·lades i per tant alliberades per altres paradistes.

No vols posar parada però vols participar????

Entre les parades, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen pel sosteniment del projecte de Ca la Dona. Si tens coses a casa que ja no utlitzes i vols que tinguin més vidilla? Porta-les!!!(en bon estat si-us-plau).

Roba de tota mena, artesania, complements, joies, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discs, etc. per reutilitzar, reciclar, compartir, intercanviar…consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable, coneixent com ens ho fem per sortir de la crisi, projectes individuals o col·lectius.

Enguany tindrem la col·laboració d’un projecte de memòria històrica…seguirem informant.

Ca la Dona

C/rIPOLL 25 bARCELONA

Log in with your credentials

Forgot your details?