Defensem la Revoltosa! Hi anem a esmorzar?

Les dones, trans i lesbianes de la Revoltosa ens fan arribar aquesta convocatòria, davant l’amenaça de desallotjament del seu espai (podeu descarregar el cartell a http://mambo.pimienta.org/)

“Us esperem DIMECRES 6 d’ABRIL a les 8:30h matí per defensar La Revoltosa.

El proper dimecres 6 d’abril us convoquem a un esmorzar solidari en rebuig al desallotjament de la Revoltosa, a partir de les 9 del matí al CSOA. Donarem la benvinguda que es mereixen les persones del servei d’actes de comunicació civil (SACC) i a qui els acompanyi.
Donarem vida a la Revoltosa fins el darrer dia.

“La Revoltosa, centre social autogestionat, es troba al carrer Rogent 82. La finca va passar 5 anys buida abans de ser ocupada el setembre de
2007 per un grup de joves instal·lats al barri de El Clot – Camp de l’Arpa. Els motius per dur a terme l’okupació van ser diversos: la falta d’un centre autogestionat al barri, la ràbia contra l’especulació immobiliària, la necessitat de crear un espai per organitzar activitats feministes per a dones i persones transgènere i, el desig de tenir un lloc per a events de caràcter llibertari.

En tots els anys anteriors la finca buida només va servir per crear una falsa escassetat i així encarir els lloguers i enriquir gent ja molt rica com la família Marcilla, propietaris d’aquest immoble. Però durant els tres anys d’ocupació, l’ús que se li va donar va ser molt diferent. El pis de dalt ha servit de vivenda, mentre que al centre social s’han organitzat múltiples i variats projectes: biblioteca pel barri, classes de dansa, d’idiomes, espai de dones, lesbianes i trans, xerrades i events en benefici de vàries lluites, mostres de cine, concerts i cabarets, …

És obvi que les lleis protegeixen a la propietat i no pas la dignitat del barri. Així que no ens sorpren que el procés legal hagi finalitzat amb la decisió dels tribunals favorable als propietaris especuladors.
Ara La Revoltosa, després de dos avisos, TÉ DIA DE DESALLOTJAMENT.

Durant els segles l’Estat ens ha robat la terra, la dignitat, l’autosuficiència, l’autonomia sobre els nostres cossos i la memòria de tot allò que hem perdut. En plena crisi ens segueixen robant perquè la crisi la patim només nosaltres i no els que la van crear. Els que la van crear, són els mateixos que volen una ciutat dissenyada pel comerç, per consumir, per les mercaderies, per la dependència al treball assalariat que novament beneficia als creadors de tanta misèria. Si volem una societat llibertària, lliure de dominació patriarcal i de qualsevol forma de dominació, què farem?. ¿Com protegirem el poc que ens queda, que hem construït nosaltres mateixes?

És una qüestió important per a totes: ¿Com resistir, quan totes les lleis i els partits protegeixen un sistema que ens roba i controla? Per la nostra part, defensem el nostre espai de llibertat. Per la vostra, si voleu ajuntar-vos i crear solidaritat, sabeu on ens podeu trobar.”

Log in with your credentials

Forgot your details?