6/04, 18:30h |Presentació de Veus Gitanes

El grup de dones Veus Gitanes, que s’està trobant a Ca la Dona, ens convida a a seva presentació pública (06abril_VeusGitanes_presentacio):

“El proper 6 d’abril a les 18:30 hores tindrà lloc, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, carrer Montalegre nº 5, la presentació pública de l’associació de dones, Veus Gitanes.

L’acte, organitzat per la mateixa associació amb el suport i col·laboració del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona i l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, també comptarà amb una taula – col·loqui sota el títol “Veus diverses: mirades i perspectives de les dones gitanes”, la visita a l’exposició “El Yeli: Comisones de núvia” i l’actuació del grup de joves “El son de Sant Roc”.

Volem compartir amb vosaltres l’entusiasme d’aquesta nova proposta, us convidem a participar-hi i en feu vostra, la difusió.

Molt cordialment,

Veus Gitanes,
Associació de Dones Gitanes

Secretaria del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona

Per tal de millorar l’organització de l’acte, preguem ens confirmeu la vostra assistència a cmpgb@bcn.cat, veusgitanes@gmail.com o bé per telèfon al 93 413 26 12”

Log in with your credentials

Forgot your details?