Tolerància zero

En aquest cicle electoral estem vivint l’increment intolerable d’assetjament verbal per desautoritzar políticament dones que estan en la política, candidates, diputades, periodistes, opinadores… exemple significatiu del masclisme arrelat en la nostra societat. Exigim el rebuig frontal a qualsevol manifestació de violència masclista i el suport total a totes les dones que estan sent agredides en la pràctica política.

La tolerància i el respecte per la diversitat s’han de salvaguardar com un tresor de valor incalculable en qualsevol procés col·lectiu.Exigim a tothom responsabilitat i maduresa democràtica.

Tolerància zero a les violències masclistes!

Reproduïm el comunicat de Feministes de Catalunya que han publicat aquest mateix dijous.

FxI, 7 de gener 2016

COMUNICAT Feministes de Catalunya denuncia radicalment l’assetjament a dones polítiques

Feministes de Catalunya denuncia radicalment l’assetjament que en les darreres setmanes estan patint dones que es dediquen a l’acció política  des de diferents partits, plataformes i col.lectius . És intolerable que la resposta a legítims posicionaments  sigui a través d’insults clarament masclistes  que pretenen el descrèdit personal i intel·lectual de les dones.Afirmem rotundament que es tracta d’un tipus de violència masclista que ha de ser rebutjada i perseguida. Una violència masclista que pretén intimidar i desincentivar el desafiament que en realitat suposa, encara per alguns, la irrupció de la veu i el fer de les dones en l’espai de la política.

Des de Feministes de Catalunya expressem el nostre rebuig més absolut a tot tipus de violència masclista i expressem també el nostre suport a les dones que estan exercint amb professionalitat, valentia i dignitat les seves responsabilitats en la vida política del nostre país.Així mateix exigim que, tant des de la societat civil com des d’instàncies governamentals i jurídiques es persegueixi aquest tipus d’actuacions que són l’expressió d’un patriarcat agressiu i bel·ligerant que no pot ser emparat ni tolerat.

Feministes de Catalunya. 7 de gener de 2016

Font: http://feministesdecatalunya.blogspot.com.es/

Log in with your credentials

Forgot your details?