plotter-ca-la-dona-1Benvolgudes sòcies i amigues… us desitgem molt bona entrada d’any. Ca la Dona estarà tancada del 23 de desembre al 8 de gener (aquest últim inclòs) i a la tornada ens retrobem per conjurar-nos pel 2017! Serà en un sopar, divendres 13 de gener a les 20:30h del vespre. Reserveu-vos la data a l’agenda 2016! Aquest any serà una celebració molt especial, ja que el nou any que comença anirà acompanyat d’un gran canvi per Ca la Dona i és que ara si, PER FI disposarem de TOTA la casa!! La casa es espectacular i tenim moltíssimes ganes de que totes vosaltres la gaudiu, ens ho mereixem, no creieu?

Un any més, un sopar col·lectiu, cadascuna hem de portar alguna cosa per compartir (la beguda la posa Ca la Dona!) i també portar-nos de casa coberts+plat!!!! (per no haver de posar-nos a rentar vaixella a Ca la Dona. No volem utilitzar paraments d’un sol ús). Us anirem explicant més cosetes ens els pròxims dies.

Si teniu pensat venir, us convidem a omplir el següent formulari i així tenim un recompte de les dones que vindreu (per poder calcular bé la quantitat de beguda i espai) i també perquè cada una de vosaltres digui què té pensat portar com a plat, i si veiem que la gent es repeteix molt o hi ha aliments sense cobrir…donar idees a aquelles dones que no saben què portar. Us sembla? Ens ajudeu?

US ESPEREM A TOTES!