Feministes contra la guerra: “Ponts, no bombes!!! No en el nostre nom!!” contra la intervenció a Líbia

PONTS, NO BOMBES!!! NO EN NOM NOSTRE!!

Dones x Dones reproduïm i us enviem la carta de les amigues americanes del Codi Pink que subscrivim totalment, tot exigint a ZAPATERO I AL PARLAMENT DE CATALUNYA QUE NO COL·LABORIN AMB LA GUERRA. CAP GUERRA éS HUMANITÀRIA.  La guerra no és la resposta…

Estimades amigues,

Sabem que Muammar Gaddafi és un dictador i nosaltres donem suport als libis que s’estan aixecant per enderrocar-lo. Però mai duent els míssils de creuer per al seu “rescat”. De cap manera!

La participació del nostre govern ha de ser per utilitzar la diplomàcia creativa, les negociacions, i la pressió internacional, no la guerra. El millor que els EUA poden fer per donar suport a la democràcia a l’Orient Mitjà és Deixar d’armar els dictadors.

Si us plau, uneix-te a nosaltres per dir-li a la secretària d’Estat Hillary Clinton -que ha estat una persona clau per impulsar la guerra a Líbia-q ue volem posar fi als bombardejos, un alto el foc immediat a Líbia i la fi de les vendes d’armes dels EUA als dictadors de la regió.

Les nacions occidentals estaven venent les armes Gaddafi i seu règim ha utilitzat per reprimir el poble libi. Només l’any 2009, els governs europeus -entre ells Gran Bretanya i França- van vendre a Líbia més de 470 milions de dòlars en armes.

El govern d’Obama està treballant per oferir el dictador libi altres $77 milions en armes, en la part superior dels $17 milions que preveu el 2009 i els 46 milions dòlars del govern de Bush presentar el 2008.

Quin és el missatge que enviem per les forces de bombardeig de Gaddafi sense deixar de donar suport règims brutal en països com Iemen, Bahrain i l’Aràbia Saudita?

El govern repressiu al Iemen ha rebut més de $ 300 milions en ajuda militar dels EUA en els últims cinc anys. les vendes militars dels EUA a Bahrain des de l’any 2000 un total de $ 1.4 mil milions. La monarquia d’Aràbia Saudita està preparada per rebre 67000000000 $ de dòlars en armes – la major operació d’armes en la història dels EUA.

Els míssils creuer Tomahawk EUA van disparar contra Líbia estant matant a civils innocents. D’acord amb The New York Times, Europa i avions de guerra dels EUA amb “brutal eficiència” han bombardejat “tancs, llançament de míssils i vehicles civils, deixant un rastre de les restes fumejants que s’estenia per milles.” La veritat és que les guerres fins i tot les anomenades humanitàries, , implica la destrucció de persones i llocs. I els innocents paguen el preu.

Hi ha una manera més fàcil, més segura de protegir els civils dels dictadors dels bombardejos aeris: deixar d’armar i apuntalar als dictadors. Enviar el missatge a Hillary Clinton, juntament amb la convocatòria d’un alto el foc immediat a Líbia.

Una vegada més, és el nostre treball per a ser la veu del seny que diu, en veu alta i clara, “La guerra no és la resposta.”

Ali, Alli, CJ, el Chelsea, Dara, Farida, Gayle, Janet, Jean, Jodie, Kristen, Medea, Nancy K, M Nancy, Natalia, Rae, Sanaa, Shader, i Tighe

PD.: Uniu-vos en la conversa amb les dones de les zones de guerra

Log in with your credentials

Forgot your details?