8/07:: [CANVI DE LLOC] Reunió de Bollos en Teoria

Bollos en Teoria, l’espai de les lesbianes feministes de Ca La Dona, volem continuar el debat enriquidor que vam tenir a la última reunió del 13 de maig on vam debatre sobre l’internacionalisme dels lesbianismes al llarg d’aquests anys amb els textos: “La travesía de las mujeres lesbianas por el feminismo internacional”, de Charlotte Bunch i Claudia Hinojosa; i les ponències que es van presentar per la “Conferencia Europea de Lesbianas” en Barcelona 1991, organitzades per Red d’Amazonas, Grup de Lesbianes Feministes de Barcelona i Comissió de Lesbianes de l’Eix Violeta. Així doncs, les lectures que proposem per a la propera reunió són:

“El vestit nou de l’emperadriu” del Grup de Lesbianes Feministes de Barcelona (2000), “Manifiesto Colectiva del Rio Combahee” (1977) y “Niña Muerde Perro” (1985) de Pilar Bellver.

Com sempre ho trobareu a l’Altaveu de Totes de Caladona i al bloc de Bollos en Teoria:

http://bollosenteoria.blogspot.com.es/2017/05/

AVÍS IMPORTANT: la propera reunió serà el 8 de juliol, a les 12h a la Raposa (Carrer de Tapioles, 47,  Poble Sec)!!

Com que el segon dissabte de juny coincideix amb l’Escola Feminista d’Estiu 2017 fem una crida per assistir a l’EFE17 i passem la reunió directament al 8 de juliol.

Sou benvingudes a la taula de debat i, si us animeu, recordeu-vos de portar quelcom per contribuir al posterior pica-pica, comptar amb la vostra presència serà:

Tot un plaer lesbià molt compartit!

Que us aprofitin els textos i la companyia doncs!

Log in with your credentials

Forgot your details?