12/07:: Acte de suport i comiat a la #CaravanaFronteraSud

Caravana a Melilla “Obrim Fronteres”

#caravanaFronteraSud

12 de juliol 20:30 hores a POBLENOU-Barcelona

Lloc: Institut Quatre Cantons (c/Antic de València 37-39, <M> Llacuna-Poblenou, Bus 192).

-20.30 h:   –Presentació Caravana “Obrim Fronteres” i també el Bloc Feminista dins la caravana.

-21.45 h:    -Projecció de la pel·lícula documental “Io sto con la sposa”, codirigida per Gabriele dl Grande, Khaled Soliman Al Nassiry i Tareq Al Jabr.

Sinopsi del documental:Una núvia falsa, un grup de 23 persones vestides de vestit i corbata, un recorregut de 3.000 km en 4 dies de Milà a Estocolm per ajudar a 5 refugiats palestins i sirians a creuar les fronteres d’Europa, la fortalesa, a superar els controls i a complir el somni d’un futur millor.

Més de 500 persones, un 70% de dones, més de 100 col·lectius partiran del 14 al 22 de juliol en una caravana de resistència i acció política a Melilla. Es desplaçaran des de Catalunya, Euskadi, Nafarroa, Madrid, Castella i Lleó, País Valencià i Andalusia per arribar a Melilla per DENUNCIAR:

-Les polítiques migratòries de l’Estat espanyol i de la UE!

-La vulneració sistemàtica dels Drets Humans que és dóna a “La Frontera Sud”. Les agressions, l’arbitrarietat policial, l’assetjament,  les abusos i els allaus que ha costat moltes vides a les dones “portadores” a Ceuta i Melilla.

MARXEM A MELILLA per denunciar les morts al Mediterrani i l’incompliment de quotes d’acollida de refugiats i refugiades del govern espanyol, les polítiques migratòries de devolucions en calent, de les concertines, dels CIES. Ens arribarem a una de les fronteres més violentes del món, on els drets de les persones migrants han desaparegut, l’última frontera d’Europa, la frontera de la vergonya.

Diferents col·lectius feministes que formen part d’aquesta iniciativa sumarem esforços per fer visible la presència de les dones en els processos migratoris i mostrar que les dones som també protagonistes i subjectes polítics. Amb força denunciarem la violència sexual que pateixen les dones i les nenes en els països d’origen amb conflictes armats i exigirem que es garanteixin els drets de les dones en els països d’acollida. DONES LLIURES EN TERRITORIS LLIURES.

https://abriendofronteras.net/melilla2017/ 

http://caravanafeministasobrimfronteres.blogspot.com.es/

caravana

Log in with your credentials

Forgot your details?