8/03:: Manifestació 8 de març- La Revolució Imparable de les Dones

8març2017-final-5Ja s’apropa el 8 de març i us volem fer coneixedores de tota aquella informació que heu de saber:

  • En primer lloc, el LEMA d’aquest any 2017 i que ben fort cridarem serà el següent: “La revolució imparable de les dones”
  • La manifestació començarà a les 19:00h amb l’estesa de la pancarta a Plaça Universitat i seguirà el següent recorregut: Plaça Universitat–> Carrer de Pelai–> Plaça Catalunya–> Carrer Fontanella–> baixarem per Via Laietana–> Carrer Jaume Primer–> finalitzarà a Plaça Sant Jaume.
  • Durant la manifestació hi haurà l’actuació del grup de Percudones i també de Dones de Blanc. La lectura del manifest tindrà lloc a l’acabar el recorregut a la Plaça Sant Jaume (el manifest estarà disponible pròximament).
  • RECORDATORIS: la manifestació l’encapçalarà la pancarta principal de la Comissió 8 de març, per darrere d’aquesta primera hi aniran els grups de dones i situats al final els partits polítics i sindicats.
  • Aquest any, la festa del 8 de març es farà l’11 de març a Can Batlló. Tota la informació aquí: https://www.caladona.org/2017/01/1103-festa-feminista-en-motiu-del-dia-de-la-dona-a-can-batllo/

Aquí podeu trobar el manifest

Si vols veure tot el que hem estat fent pots consultar el següent link: https://www.caladona.org/2017/02/1502-reunions-preparatories-8-de-marc/

Aquest any cridarem ben fort que som “La revolució imparable de les dones”!

Sortim totes al carrer per defensar tot allò pel que lluitem!

 

Log in with your credentials

Forgot your details?