13/12:: Taller Tecnologies,10:30h-13:30h, a Ca la Dona

einesticBenvolgudes, Dissabte 13 de desembre, farem una trobada Tecnològica, per conèixer les eines col∙laboratives que ens faciliten l’activisme col·lectiu. Hi ha milers. Ens centrarem amb algunes que són fàcils i intuitives. Unes, les hem començat a fer servir, d’altres, proposarem començar a utilitzar-les.

Des de les Terres de l’Ebre fins a la Costa Brava, passant per Les Illes, podrem fer i desfer…TOTES. Twitter, instagram, google groups, sites, facebook, titanpad, doodle, calendar, wordpress, flirck…eines que ens permeten superar les distàncies, respectant els ritmes, temps i possibilitats de cadascuna.

També necessitem participar activament a les xarxes socials. El procés polític que està vivint Catalunya té molts escenaris, i un és el de les Xarxes Socials. Són eines clau en la informació, contrainformació i en la mobilització de persones.

ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, màquina de fotos…Segur que tenim algun aparell amb el que ens connectem a Internet. Només necessitem això!

Les companyes de les Botones de Ca la Dona, ens donaran un cop de mà.

Dissabte de 10:30h a 13:30h. En finalitzar, les que no aneu amb presses…vermut

Si tens facilitat per desplaçar-te, porta el teu aparell. Per les que no puguem venir el 13/12, prepararem sessió online.

Feministes per la Independència

Log in with your credentials

Forgot your details?