Carta al ministre de defensa del Regne d’Espanya. Dones x Dones

dxdDones x Dones: Campanya Acabar amb la impunitat del cascos blaus

Avui dia dels drets humans donem suport a la campanya internacional (del 25 de Novembre al 10 de desembre) contra la impunitat dels cascos blaus que esta duent a terme la xarxa de dones de negre contra la guerra fent vigílies i enviant cartes als ministres de defensa per lluitar contra la impunitat dels cascos blaus en relació la violència contra les dones.

Aquest és un aspecte més de la violència patriarcal i institucional  que patim  les dones, no tan sols en temps de guerra i en “temps de pau”, sinó també per part dels que haurien de garantir la seguretat i per això l’aplicació de la resolució 1325  i el seguiment i control a cada país de les forces armades.

• PAREU L’EXPLOTACIÓ SEXUAL DELS PACIFICADORS

• ACABEM AMB LA IMMUNITAT / IMPUNITAT DELS CASCOS BLAUS

• ATUREM LA VIOLACIÓ I VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES DE LES FORCES DE MANTENIMENT DE LA PAU

CARTA ENVIADA AL SR.MORENÉS, MINISTERI DE DEFENSA – pdf

Més informació de la campanya:  sorgida a la trobada de Lovaina de la Xarxa de Dones de Negre, iniciada per Zene o Crnom (Dones de Negre Belgrad), per acabar amb la impunitat davant l’explotació sexual per part dels pacificadors de l’ONU (“cascos blaus”).   Accions: Escriure cartes al vostre ministre de Defensa. Fer una vigília sobre la impunitat i la Resolució 1325. Difusió de la campanya…Llegiu Text Dones x Dones “Acabar amb la impunitat dels Cascos Blaus” amb dades concretes (pdf)

donesxdones@gmail.com Barcelona 10 de desembre de 2014

Log in with your credentials

Forgot your details?