26|04:: 2n Mercat Solidari de Roba i Complements :Calala

postal_anverso_2014

La primavera avança, s’allarguen els dies… i arriba el 2n Mercat Solidari de Roba i Complements Fashion for Feminism 2014, que realitzarem el dissabte 26 d’abril de 2014, d’11 a 21h. a Ca la Dona (C/Ripoll 25, metro Urquinaona, Barcelona).

Tens roba i complements de primera o segona mà que ja no facis servir? Porta’ls a l’oficina de Calala (C/Girona, 25, pral, metro Urquinanona) la setmana del 7 al 10 d’abril de 9.30 a 18h. Ens ajudaràs a organitzar el mercat i aconseguir fons per a grups i xarxes de dones de l’Estat espanyol, Llatinoamèrica i el Carib. Aquí pots consultar l’esdeveniment que hem creat a Facebook per compartir amb les teves amistats i familiars o contactar-nos.

Aprofitem per avançar algunes de les activitats i participants de Fashion for Feminism 2014: trobaràs roba i complements de primera i segona mà, de temporada primavera- estiu per a dones, homes, trans i infants, de diversos estils: vintage , classic, casual, street wear… Enguany comptarem amb la participació de dissenyadores i projectes com Staphylococos Roba Artesana, Carlota and Tatiana, Flip Flop, Lux and Cia, Ring RingAssociació Dones Artesanes 8 de març… i molt més. Hi haurà donacions exclusives de roba de la col.lecció Armand Basi i By Basi de la marca Armand Basi.

Podràs gaudir d’una zona de perruqueria i estilisme amb diferents propostes:  La Pelu tallarà el cabell a preus econòmics d’11 a 14 i de 17 a 20h. per donar suport a Calala. De 12 a 14h i de 16 a 19h, podràs fer-te un tractament de mans, manicura, peeling i disseny d’ungles a càrrec de Julia Monge. Durant tot el dia hi haurà taller d’automaquillatge i cura de la pell a càrrec d’Isabel Solé (reserva la teva hora escrivint a isabel@alan-bates.com).

Durant tot el dia servirem menjar, beguda i aperitiu a preus populars i hi haurà una zona de cura i jocs per infants, a l’Espai Infantil i de Mares i Cuidadors de Ca la Dona. I com no, podràs visitar la parada informativa de Calala-Fons de Dones per informar més a fons del nostre treball i el dels grups i xarxes de dones als què donem suport.

Aquí pots veure algunes fotos de l’any passat per fer-te una idea del bon ambient que es va generar en l’anterior edició.

Aquesta primavera, la teva solidaritat marca tendència :

renova el teu fons d’armari amb Calala i dóna suport a les dones que transformen el món!

Log in with your credentials

Forgot your details?