23|04 :: dragues i llibres a Ca la Dona (i necessitem activistes i llibres)

paradetaEl dia dels llibres ja és aquí i per celebrar-lo us convidem a venir a Ca la Dona.

Obrim portes per posar paradeta de llibres de segona mà + lectura col·lectiva “Una cambra pròpia” de Virginia Wolf + dinar de carmanyola + recomana’ns un llibre + espai infantil

Programa:

12h -20h, parada

13h a 14h, lectura col·lectiva, Una cambra pròpia, de Virginia Woolf

14:30h, dinar de carmanyola

17h a 19h, lectura col·lectiva, , Una cambra pròpia, de Virginia Woolf

………………………………………………………………………………

QUÈ TINDREM A LA PARADETA?

Un any més, tots els llibres que entre totes anem portant a ca la dona. Procureu que siguin d’autores i que estiguin en bon estat! Poden ser de tots gèneres literaris i també en diferents idiomes.

També, com cada any, tindrem llibres editats per grups de dones, xapes, les samarretes de la Campanya pel Dret a l’Avortament, etc.

VOLS ESTAR A LA PARADETA?

Necessitem dones per a cobrir els torns de la paradeta. Si vols participar, apunta’t a les franges horàries que vulguis seguint aquest enllaç: http://doodle.com/8ak95465ps9qwqu2

LECTURA COL·LECTIVA

Enguany, us proposem fer la lectura col·lectiva d’ Una cambra pròpia de Virginia Woolf, en català, en castellà i en anglès, entre les 13h i les 14h i entre les 17h i les 19h.

T’esperem per a llegir un fragment!

LLIBRES RECOMANATS

Durant tot el dia, visibilitzarem a les xarxes socials les teves autores preferides, recomanades, regalades… Segueix el tuiter de @caladona (no cal que tinguis compte a twitter per a veure les informacions)

I, per a les criatures, en el marc del nostre projecte “Espai i activitats infantils i per a mares i cuidadores”, tindrem una zona de lectura.

Apunteu-vos, dugueu llibres, feu-ne difusió, veniu a llegir… Ens veiem el 23 d’abril!

Log in with your credentials

Forgot your details?