14/06:: Re-coneixent a la Mireia

cartelaniversarimire(1)Estimades feministes,

hem pensat que quan va morir la Mire, no hem tingut l’espai per compartir en col·lectiu. El 14 de juny és el dia del seu aniversari i pensem que la millor manera de celebrar-ho és entre totes. Moltes de nosaltres no seríem aquí ni el feminisme a Barcelona seria el que és ara si no fos per la Mire.

Generem entre totes un espai irreverent, inadequat, inoportú, políticament incorrecte com a ella li hagués agradat!!!

Si voleu llegir/mostrar/expressar el que sigui (foto, vídeo, cançó, perfo, crit, silenci…el que se us acudeixi) tota participació serà molt benvinguda.

A continuació us expliquem una mica l’estructura que hem pensat pel dia 14:

La cosa serà de 11 a 22h a Ca la Dona. Podeu venir quan vulgueu. Tema dinar, hem pensat que cadascú porti algo per compartir. Si no us dona temps de portar res, veniu igual, que entre totes alguna cosa hi haurà…(o podem sortir a buscar un bocata)

Hi haurà tres espais: un més tranqui per poder seure, estar juntes, xerrar o no,…; un per projeccions, lectures, ballaruques, etc; i un espai de barra.

Al matí, de 12 a 14h, hi haurà projeccions; al migdia dinar de traje (cadascú porta algo) i música de vermutillo; i a la tarda, de 16’30 a 19h, projeccions, lectures, intervencions variades, el que cadascuna vulgui fer. Hem previst l’espai perquè aquestes coses passin, però encara no hi ha res concret ubicat en aquestes franges horàries. A mesura que aneu arribant, si hi ha coses que voleu projectar, llegir o el que sigui, parleu amb les tècniques de so i us apunteu en una graella, i així anirem organitzant el temps entre totes. De 19 a 22h punxaran les DJ Sabotage.

Durant tot el dia, a l’espai tranquil, posarem uns fils i una tauleta bonica, perquè cadascú pugui penjar-hi o deixar-hi el que vulgui.

Hi haurà alguna altra sorpresa bonica i descarada.

I que la idea és generar l’espai entre totes, omplir-lo juntes, fer una celebració amorosa i irreverent, com era la Mire.

Amb ganes de veure’ns allà!

Us demanem que passeu el mail a totes les que creieu que els hi pot venir de gust venir. L’espai és obert a que vingui qui vulgui, qui senti que hi vol ser…

Log in with your credentials

Forgot your details?