19/09::Convocatòria reunió, cadena humana contra el CETA i el TTIP

Hola a totes ,

Aquests mesos de setembre i octubre són decisius per les negociacions del CETA , TTIP i TISA , per això els mmss i les campanyes han elaborat un calendari de movilitzacions i accions( nacionals , estatals , europees i transatlàntiques) lligades als moments polítics de les negociacions d’aquests tractats. Segueixen les negociacions sobre el TTIP, però ara ens toca fixar els nostres esforços en el CETA  a punt de ratificar-se la seva implementació sense cap debat social i sense passar pels parlaments.

imageA nivell de l’Estat es convoca una setmana de movilitzacions i accions del 8 al 15 d’octubre i la Campanya de Catalunya estem organitzant diferents accions i ens centrem en l’organització d’una Cadena Humana el 15 d’octubre a les 17 hores que unirà el Consolat de Canadà amb la seu de la UE i , si aconseguim una bona convocatòria , la delegación de gobierno.

Per a organitzar la participació feminista de Ca la Dona en aquesta Cadena, si ocupem un tram, quins aspectes volem destacar, etc., us convoquem a una REUNIÓ PREPARATÒRIA:

Dia:19 de setembre

Hora: a les 19:00h

Lloc: Ca la Dona

Us esperem a totes,

Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?