16|03 Fira d’intercanvi, 2a mà i creadores alternatives…des de les 11h del matí

A Londres tenen el Portobello Road Market i el Camden market. A París el Marché Les Puces. A Roma el Porta Portesse. A Poble Sec el Trocasec. A Ciutat Vella el Lost & Found…..i a Ca la Dona tenim La Fira…diumenge 16 de març!

Un mercat d’intercanvi, 2a mà i creadores alternatives, amb parades i activitats. Podrem trobar objectes molt variats….artesania, complements, joies, roba, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discos, etc.

Volem donar una nova vida als objectes que no utilitzem i tenim desats per casa. Donar valor als objectes que reutilitzem o reciclem. Crear un espai des d’on aportar la nostra pràctica per canviar la realitat. Volem conèixer i visibilitzar dones creadores. Si no tens coses per portar…vine, tria i remena, segur que fas alguna troballa mentre passes una bona estona.

Diumenge 16 de març

11h – 19h Mercat

12:30h Mercats i Fires alternatives, una opció de consum sostenible per canviar la realitat

17:30h Xocolata amb melindros

Entre les paradetes, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen solidàriament pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.

Vols participar amb una paradeta? contacta amb les organitzadores de Ca la Dona activitats@caladona.org

Termini per apuntar-nos per posar paradeta i organitzar-nos: Dissabte 8 de març a les 12h.

Si no vols posar pareta però tens coses que ja no utilitzes a casa o reciclatges que has fet….pots cedir-ho a Ca la Dona, per la paradeta solidària de Ca la Dona. Contacta amb es organitzadores activitats@caladona.org. A partir de l’1 de març tindrem habilitat un espai de recollida.

16 de març 1a. Fira d’intercanvi, 2a.mà i creadores alternatives … a Ca la Dona c/Ripoll 25, de Barcelonalafira16032014

Log in with your credentials

Forgot your details?