BUSQUEM CORRESPONSALS! Aquest 8M muntarem una TV transfeminista, transnacional i interseccional

El grup InsuRECtas està preparant un projecte per a llançar una televisió feminista, transnacional, interseccional i transfeminista amb l’objectiu de comunicar diferents accions de col·lectius feministes en diferents llocs del món.

Tenim intenció és començar les nostres primeres emissions aquest 8M, amb motiu de la vaga feminista, fent transmissions en viu de tot el que passi arreu del món.

Necessitem la col·laboració d’una xarxa d’activistes feministes voluntàries que vulguin participar transmetent el que passi als carrers, des d’on estiguin i a través dels seus telèfons mòbils. Amb tan sols uns minuts de vídeo, poden col·laborar com a corresponsals d’aquest 8M. Per aquest motiu, cridem a la participació de totes vosaltres, i us demanem que difongueu aquesta convocatòria al vostre directori de xarxes, organitzacions i col·lectius amics.

Teniu tota la informació en tv8m.org. En aquesta web s’explica com es pot participar en la televisió, i podeu apuntar-vos en el formulari per a organitzar les retransmissions.

  1. Registra’t en tv8m.org
  2. Tria el teu rol: necessitem reporteres a tot arreu!
  3. Una vegada registrada, contactarem amb tu

També us deixem el link d’un vídeo que han fet les Insurrectes on expliquen el projecte en menys en un minut. Us convidem a compartir-ho també en les vostres xarxes, canals, mails, etc.


MIRA AQUÍ EL VIDEO EXPLICATIU

Per a resoldre dubtes o per a més informació, contacta amb: insurrectasinfo@gmail.com

Log in with your credentials

Forgot your details?