últims dies declaració renda: Objecció Fiscal

butlletí objecció fiscal 2011 - pdf

butlletí objecció fiscal 2011 - pdf

Dones x Dones us convidem a fer Objecció Fiscal

• Per ajudar a disminuir el pressupost militar del nostre país i contribuir a la seva desmilitarització.

• Per oposar-nos obertament al discurs patriarcal de la necessitat de les guerres com a única manera de resoldre els conflictes.

• Per denunciar les conseqüències de les guerres en la vida de les persones i en la destrucció del planeta.

• Per deconstruir els valors militaristes i patriarcals sobre l’honor i la pàtria, els màrtirs i els herois.

• Per visibilitzar el treball i les accions de les dones a favor de la pau i la no-violència.

DONES X DONES Som un grup de dones feministes i antimilitaristes que va néixer a partir de les notícies de les violacions massives de dones durant la guerra dels Balcans. La majoria de dones del grup provenim de diferents grups del moviment feminista relacionats amb el treball de la solidaritat i l’antimilitarisme. Es va crear a Barcelona al novembre de 1992. Formem part de la xarxa internacional de Dones de Negre.

En el butlletí OBJECCIÓ FISCAL trobaràs:

  • Campanya 2011 per l’Objecció Fiscal: Ni una dona, ni un home, ni un euro per a les guerres. Cada dia, l’Estat espanyol es gasta 47,24 milions d’euros en pressupost militar
  • Com es fa l’objecció fiscal: pas a pas, tot explicat per omplir bé la declaració de renda
  • Dones x Dones demanem suport per donar continuïtat al Teatre de la Llibertat de Jenin: Un projecte iniciat per Juliano Mer-Khamis, actor i director de cinema, activista per la justícia a Palestina, assassinat recentment a Jenin. + info activitat 19/05/2011

Descarrega’t el pdf

CAMPANYA 2011 PER L’OBJECCIÓ FISCAL

objecció fiscal 2001

objecció fiscal 2011

L’Objecció Fiscal és una opció i una decisió individual, lliure i de dret, per oposar-nos a l’augment dels pressupostos armamentístics. Cadascuna i cadascun de nosaltres té dret a escollir a què vol dedicar els seus impostos en el moment que fa la seva declaració a Hisenda.

Dones x Dones ens declarem obertament objectores fiscals. Nosaltres proposem altres opcions a l’hora de decidir com volem que siguin invertits els nostres impostos. De manera que, si la declaració surt positiva o si ens retornen diners, proposem destinar aquests impostos a accions per la pau i la no-violència, a projectes concrets de grups o organitzacions que treballin per la desmilitarització de la societat.

Cada dia, l’Estat espanyol es gasta 47,24 milions d’euros en pressupost militar

La militarització de la societat afavoreix la imatge de superioritat masculina lligada al control de la força i deixa les dones amb menys capacitat de control sobre les seves vides. El discurs militarista posa l’accent en valors ancestrals basats en el model masculí tradicional i masclista: la força, el valor, l’altre com a enemic, la victòria, estar amb mi o en contra meu…

L’antimilitarisme feminista busca un canvi de paradigma on conceptes com seguretat i defensa no es defineixin en termes militaristes. És necessari redefinir conceptes com el de masculinitat, lligat intrínsecament al del militarisme i patriarcat; superar les estructures de reproducció i socialització dels valors patriarcals i autoritaris, posant èmfasi en les paraules, el diàleg i la defensa de la vida per damunt de les armes.

MAI MÉS AMB ELS NOSTRES DINERS, amb aquest lema llancem la nova campanya d’objecció fiscal a la despesa militar.

AMB ELS NOSTRES DINERS, AMB els nostres impostos, mantenim l’estructura militar de l’Estat espanyol, col·laborem a perpetuar el poder militar. Diàriament 50,98 milions d’euros, recaptats amb els impostos de la ciutadania, no es destinen a millorar la qualitat de vida de les persones, a crear noves escoles i hospitals, a fer i millorar les vies de comunicació,etc. Ben al contrari, són destinats a mantenir l’estructura militar espanyola.

“TRENQUEM FILES”, DESARMEM ELS NOSTRES IMPOSTOS”, és una altra forma de manifestar la nostra oposició a totes les guerres i a les estructures de poder que les perpetuen. Exercim la desobediència civil, en negar-nos a pagar el manteniment de les estructures militars que provoquen les guerres, amb excuses com el terrorisme internacional, l’alliberament dels pobles oprimits, etc.

Animem totes les persones a fer OBJECCIÓ FISCAL A LA DESPESA MILITAR, no a evadir impostos, sinó a redistribuir-los amb justícia i solidaritat en projectes socials i solidaris.

Log in with your credentials

Forgot your details?