29/11:: Marxa mundial pel Clima

dones per la justícia climàticaMANIFESTACIÓ Diumenge 29 de novembre: MARXA MUNDIAL PEL CLIMA, 11:30h a l’Av. de la Catedral, Barcelona. Quedem a les 10.30h per fer cartells i esmorzar xocolata amb xurros a Ca la Dona!

Nosaltres no renunciem al nostre bell planeta. Nosaltres no ens donem per vençudes a un futur per a totes les espècies. Mai renunciarem a la nostra campanya per la justícia climàtica .

Reconeixem que estem esgotant i enverinant el planeta. Estem preocupades per la manca de justícia i d’accions eficaces per mitigar el canvi climàtic, cridem a l’acció per sumar-nos a la lluita global de les dones front la crisi climàtica que tenim al damunt.  Les dones del món hem de dir prou. És hora de prendre mesures urgents. Hem plantar-li cara al poder. Exigim un canvi. Ens agradaria comptar amb tu! Per això et convidem a que et sumis a la crida de les dones per la justícia climàtica i ens acompanyis a la Marxa pel clima el diumenge 29/11!

Ca la Dona ens hem adherit a la xarxa womenclimatejustice, aquí teniu el manifest de la campanya. traducció al català de Marta Carrera i Mercè O-V (per signar-lo cal anar a la web de les Women for Climate Justice, aviat el tindrem penjat allà).

Per què la marxa 29/11?:

Del 30 de novembre a l’11 de desembre 2015, París acollirà la 21a Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic, coneguda com a COP21, amb l’objectiu d’aconseguir un acord global per aturar l’augment de la temperatura del planeta i mantenir-la per sota dels 2 graus centígrads. Les perspectives no pinten gaire bé després de +20 anys negociacions internacionals per aturar el canvi climàtic que han servit de ben poc, amb mesures insuficients, a molt llarg termini i que s’incompleixen sense complexos.

Per això, s’ha convocat pel Diumenge 29 de novembre una marxa mundial pel clima, i us convidem a participar-hi des de Ca la Dona. La marxa sortirà de l’esplanada de la Catedral de Barcelona a les 11:30h. Punt trobada cruïlla carrer Dr.Joaquim Pou amb Av. Catedral. Si arribes abans, ens trobes a Ca la Dona recollint els materials per la mani (11h).

Recorregut Marxa: Av. Catedral → Via Laietana → Gran Via de Les Corts Catalanes → Plaça de Tetuan → Passeig de Sant Joan → Arc de Triomf → Passeig de Lluís Companys → Parc de la Ciutadella

Mary Ann Lucille Sering, secretària del clima de Filipines: “Començo a sentir que estem negociant qui viurà i qui morirà”

Ca la Dona.c/ Ripoll 25 08002 Barcelona

Log in with your credentials

Forgot your details?