16/12: 3era Trobada Gastronòmica i Sopar de fi de curs

Guia.cca3era Trobada Gastronòmica

Com sabeu, Ca la Dona està passant per un moment crític a nivell econòmic. Les Trobades Gastronòmiques són una de les iniciatives proposades per a enfortir el compte corrent de Ca la Dona, i de pas (o és al revés?) els espais de relació.

Aquest cop us proposem celebrar el fi de curs entorn un bon sopar, amb la col·laboració de les dues dones que porten el Bar Yoli, magnífiques cuineres que ens faran el sopar i cediran els beneficis a Ca la Dona (gràcies Manuela i M. Carmen!).

3a trobada gastronomica ca la dona

Quan:.16 de desembre, a les 21.00h

On: Bar Restaurant Yoli. Carrer Pere IV núm. 353 (metro Selva de Mar o bus B25 -parada de l’església).

Menú: Pica pica per començar, seguit d’una crema de carbassa amb cruixent i de mandonguilles amb sípia. I per acabar… peres al vi (si ets vegetariana, avisa’ns amb temps).El menú inclou vi de la terra i aigua.

Preu: 18€ si ets sòcia, 20€ si encara no ho ets

El gaudiment d’aquest sopar serà per les 40 primeres dones que s’apuntin a: info@caladona.org Data màxima per inscripcions: 14 de desembre a les 14:00h.

Secretaria Ca la Dona (en trànsit) ATENCIÓ, adreça provisional: Carrer Sant Honorat, 7 08002 – Barcelonatel. – 934 127 161 – www.caladona.org caladona@caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?