11/12, 18:30h assemblea sòcies: debat xarxes i incidència feminista

Associació Ca la DonaAmigues, A les darreres trobades de sòcies s’ha expressat la voluntat de realitzar periòdicament assemblees de debat en les quals compartir entre totes les dones de Ca la Dona temes que ens interessin.

És per això que convoquem la següent…

assemblea debat Dimarts 11 de desembre de 2012 a les 18:30h, espai de trobada, per a les sòcies noves, i per totes aquelles que vulgueu petar la xerrada abans de l’assemblea a les 19:00 h (puntualment) i fins les 21:00 h, assemblea.

Plantejament del debat:

Com aconseguir incidència feminista, en aquests moments vitals i socials, individuals i col·lectius, tan complexos?

Com continuem la pràctica de la nostra política, la de la relació*, del lloc del no lloc*, l’espai de trobada, les xarxes, el consens en el dissens*, en aquests moments de multiplicitat de xarxes i espais feministes, de defensa dels nostres drets i de reivindicacions punyents vinculades a necessitats bàsiques?

Si voleu informació sobre què és això dels *, podeu consultar la presentació que adjuntem i que també trobareu a la pàgina web, apartat documents.

Hi haurà mainadera a l’espai infantil, sempre que ho demaneu abans a la secretaria.

Si no pots venir a l’assemblea, pots fer arribar les teves propostes, valoracions, idees, o etc. a info@caladona.org o per correu postal. O també pots posar-te en contacte amb qualsevol de les dones que estem actualment a la Comi: Amada, Àngels, Antònia, Betlem, Dàmaris, Dolo, Felisa, Maria M., Maria O., Meli, Mercè, Mireia, Montse C., Montse O.

Documents pdf: 12_assextraord_debatXarxes1210_JornEcoFem_presentacio_Assemblea

Log in with your credentials

Forgot your details?