11J 19h:: transexualitats i transfeminismes :: compartim experiències

Us convidem a conèixer i participar en el debat sobre transexualitats i transfeminismes que s’ha situat en el centre de les inquietuds i reivindicacions de molts grups feministes.

Questionar la construcció del ser dona, del ser home i de les identitats, la necessitat de repensar la binaritat a la que estem sotmeses, etc. ens obliga a replantejar-nos temes tan importants com quin és el subjecte del feminisme o com ens situem en els espais de dones davant d’aquestes noves aportacions dels discursos feministes.

Les companyes de l’espai LaRevol compartiran amb nosaltres la seva experiència d’aquest debat.

Us esperem dimarts 11 de juny a les 19h

**********************

Estimades sòcies i amigues de Ca la Dona,

Iniciem un nou espai en el què compartir aquells debats que van sorgint ara si i després també a les assemblees, les comis de cld i a trobades diverses.
Pretenem que aquest espai serveixi per a què les sòcies i amigues de Cld ens trobem més sovint i, també, per a obrir i alimentar els debats de la comi. En definitiva, per a alimentar-nos políticament i alimentar el projecte comú que és Cld.
Tot seguit, anunciem els temes que proposem treballar. Uns dies abans de les trobades ja farem arribar documentació i més informació de cada debat.
Calendari del que queda de semestre.ATENCIÓ, CANVIs DE DATes:
19 de març. Dinamitzen: Carolina, Maria. Xarxes i participacions. Reprenem l’assemblea del 14 de desembre.
30 d’abril. Montse OV i Dolo. Dones, lesbianes i trans.
?. Dinamitzadores per definir (t’hi ofereixes?). La relació política amb els homes(o amb les identitats que es reconeixen com a masculines encarnades en un cos sexuat masculí) (amb les identitats que quèeeee?!?)
Maig: sistematitzar per escrit els debats… editar revista?
5 de juny. Assemblea de sòcies. Retorn dels debats + balanç econòmic i de l’activitat  i propostes per al curs.
Recordeu: podeu seguir el dia a dia de les reunions i activitats al calendari que teniu a la portada, secció dreta

Si recordeu, les trobades dels dimarts són un nou espai en el què compartir aquells debats que van sorgint ara si i després també a les assemblees, les comis de cld i a trobades diverses. Pretenem que serveixi per a què les sòcies i amigues de Cld ens trobem més sovint i, també, per a obrir i alimentar els debats de la comi. En definitiva, per a alimentar-nos políticament i alimentar el projecte comú que és Cld. El debat que presentem aquí és el que estava previst pel 30 d’abril, dinamitzat per Montse (OV) i Dolo.

Log in with your credentials

Forgot your details?