Cistella Ca la Dona + 15/12 Festa per acomiadar l’any

cistellaEstimades sócies, el temps passa tan ràpid…Si recordeu, us havíem anunciat que, el proper dia 15 de desembre, faríem una festa de fi d’any + cloenda dels 25 anys de Ca la Dona. Hem de renunciar a la festa de cloenda dels 25 anys per ara, ja que no ens dóna temps de preparar-ho tot. Però la farem al voltant del 8 de març, quan s’acompliran els 25 anys de l’entrada a la primera casa nostra, la de Gran Via.Però, no renunciem a una festa el mateix dia 15 per acomiadar lany 2012. Així que reciclem la festa prevista per una festa hivernal amb sopar, panera, amiga invisible, musica “bailonga” etc.

Per al sopar, és important que us inscriviu a https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHdoMC02ZldNdmZZWmR6UUdtOGpLbkE6MQ

També us informem que hem quedat el dia 11/12 a les 17h per a preparar-la. Les que vulgueu donar un cop de ma, veniu!

Cistella 25 anys de Ca la Dona

Vols participar en la supercistella de Ca la Dona? Una panera col·lectiva i gastronòmica per acabar l’any!Fem-la entre totes….i el dissabte 15 de desembre, durant la festa, sorteig!

Com podem participar? Omplint la panera: Podem fer aportacions, donacions, regals…per omplir la panera.Quedant-te números per participar al sorteig de la panera.Fent difusió de la panera i el sorteig.

Com omplim la panera?Es tracta de fer una panera gastronòmica, si és possible amb productes de kilòmetre 0 (o sigui, de proximitat)Per evitar que res es faci malbé, no dugueu productes que necessitin refrigeració.

Com serà la panera? No ho sabem….a veure com de grossa la fem, entre totes les sòcies i amigues de Ca la Dona!

Horari per portar els “regals” de la panera: de dilluns a dijous, de 10 a 14h i de 16 a 20h., o el mateix dia del sorteig.

Com aconseguir números? Passant per Ca la Dona, o bé comprant els números el mateix dia del sorteig

Comissió de festes

Log in with your credentials

Forgot your details?