NOVEMBRE VACA torna amb 4 propostes artístiques

CartellJa s’hi sumen 160 propostes en aquests 16 anys de reivindicació femenina

La Mostra de Creadores Escèniques NOVEMBRE VACA, que organitza l’Associació de Creadores Escèniques PROJECTE VACA, arriba aquest any a la seva edició número 16, fent d’aparador de les propostes creatives i artístiques fetes per dones. En el decurs d’aquests anys, NOVEMBRE VACA ha acollit més de cent-seixanta propostes, posicionant-se així com a referent en la reivindicació de la producció teatral femenina.

Projecte VACA és una associació de creadores escèniques constituïda l’any 1998 amb voluntat de potenciar la incidència de les dones creadores en tots els nivells del sector professional, duent a terme una tasca permanent d’investigació, experimentació i producció en l’àmbit de la creació escènica. L’objectiu del projecte passa per estimular l’estudi i promoció de treballs fets per dones en el teatre, acollint les iniciatives creatives plantejades per les dones vinculades a Projecte VACA i apostant pel treball col·lectiu.

Les principals línies d’actuació en les quals l’associació inverteix els seus esforços són la formació de les sòcies, proposant espais d’investigació i col·laborant amb intercanvis de propostes de naturalesa similar. D’altra banda, es posa especial atenció en aquells projectes amb un alt component social que volen apropar les dones en risc d’exclusió o que promouen la presència de dones en el procés de creació teatral. Finalment, es centra la feina en la difusió de la producció pròpia de les membres del col·lectiu impulsant iniciatives d’exhibició i participació com taules rodones, tallers, seminaris i espectacles.

Les proposes d’aquest any:

– 10 de novembre | CONFERÈNCIA RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS, EL TEATRE DE MARIA AURÈLIA CAPMANY. A les 19 h. Teatre La Bòbila de l’Hospitalet.

– 20 i 21 de novembre | TRANSFORMER VACA 2015: EL CAMÍ DEL COLIBRÍ. A les 19:30 h (el dia 21 també a les 17 h.) Sala d’Actes del Centre Cívic Barceloneta.

– 24 i 25 de novembre | RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS. A les 20:30 h. Centre Cultural La Farinera.

– 27 de novembre | VAKABARET. A les 20:30 h. Espai Boca Nord.

Descarrega’t el programa aquí

Si vols consultar el dossier de premsa, ho pots fer aquí

Log in with your credentials

Forgot your details?