Tamaia- amb la relatora especial de l’ONU sobre violència contra les dones

foto TAMAIA

Les companyes de TAMAIA es troben aquesta setmana a Ginebra- a la seu de l’ONU a Europa- presentant i donant a conèixer, la Xarxa Internacional d’organitzacions d’Amèrica central i de la Mediterrània, per una vida lliure de violències contra les dones. Han anat a explicar les declaracions sorgides del treball realitzat durant les jornades celebrades el mes d’abril a Barcelona.

Han exposat la problemàtica que enfronten les dones a Catalunya i a Espanya quan es troben davant l’àmbit judicial. Així com també han manifestat la necessitat de reconeixement polític, vinculant, al saber i l’experiència dels grup de dones que treballen de forma directa amb els efectes de la Violència Masclista. Per últim, també han transmès les preocupacions de les dones del Marroc, Palestina i Centre Amèrica davant la impunitat continuada de la violència contra les dones.

Han tingut una bona rebuda i la relatora (a la foto surt amb elles) ha escoltat de forma activa i els ha aconsellat les vies de denúncia per aconseguir la possible incidència.Amb molta força i energia tornaran en pocs dies a Barcelona per seguir treballant amb la lluita i aconseguir una vida lliure de violències per a les dones.

Molt bona feina companyes!

Log in with your credentials

Forgot your details?