Habilitem un número de suport durant les vacances d’estiu

Vacances Ca la Dona 2020

El juliol amb la seva xafogor ens situa a una estació de l’any caracteritzada pel plaer, el descans i el repensar-ho tot. Perquè malgrat que ha estat un any estrany, on hem acumulat suors, dols i incerteses, l’arribada de l’estiu sempre sembla anunciar un petit període de calma, encara que sigui supèrflua i momentània. Però totes sabem que aquestes “vacances” no seran com les altres. Marcades per un virus  que ens ha deixat uns estralls difícils de reparar, juntament amb les diferents violències amb les quals convivíem i amb les noves que han arribat, ara mirem un calendari replet d’uns dubtes dels quals ningú més que nosaltres pot fer per dotar-lo de respostes.

Cavalcant entre la necessitat d’una cura merescuda i la voluntat de no deixar enrere a cap dona, lesbiana o trans que vulgui rebre el nostre suport, des de Ca la Dona hem decidit mantenir, del 27 de juliol al 31 d’agost, la casa presencialment tancada, però telefònicament oberta, a través del telèfon 646 35 58 64. El nostre objectiu és atendre les necessitats que el context social actual requereix i poder fer front colze a colze cada poblemàtica individual, des del compromís col·lectiu.  

No sabem si tot anirà bé, però el que sí que sabem és que ho farem tot, per intentar-ho.

Secretaria de Ca la Dona, 24 de juliol del 2020

Si necessites consultar-nos recursos sobre violència masclista, salut sexual i reproductiva, ens pots trucar al telèfon 646355864, de dilluns a divendres, de 10 a 14 horesNomés consultes urgents durant el mes d’agost.

Log in with your credentials

Forgot your details?