Inscripcions obertes als tallers d’Autodefensa Feminista

Autodefensa Feminista

Ja tenim obertes les inscripcions als tallers d’autodefensa feminista que començarem al setembre del 2020. Aquest nou trimestre hem incorporat la modalitat virtual per a totes aquelles companyes que preferiu fer els tallers des de casa.

Per fer els tallers presencials i accedir a Ca la dona, totes haurem de seguir les normes de seguretat i accés a la casa. En cas de confinament tots els tallers presencials pasaran a format virtual.

TALLERS PRESENCIALS

Els tallers amb contacte, es poden fer actualment d’aquesta manera:

  • Amb control de temperatura a l’entrada
  • Amb pantalles facials i mascaretes, segons descrigui el taller (cada dona porta la seva pantalla i/o la seva mascareta)
  • Amb registre de presència a cada classe i treballant amb la mateixa persona tota la classe, minimitzant al màxim el número de persones diferents amb les que treballen les dones.
  • Ús freqüent de gel per a les mans

Si un cop inscrita al taller, aquest ha de passar a ser virtual i no t’interessa continuar, t’abonarem la quota no gastada fins aquell moment. Hauràs d’escriure a agenda@caladona.org. Per a sol·licitar-ho i indicar-nos el número de compte al que vols que et fem la devolució.

Els grups presencials seran de màxim 10-12 persones i es treballarà sempre amb la parella que s’assigni el primer dia, d’aquesta manera limitarem el nombre de contactes. 

Autodefensa feminista nivell I amb Karin Konkle

Divendres de 10-12 h. Del 18/9 al 18/12 (14 sessions) de 2 hores.

Obert a totes les dones, lesbianes i trans. Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 110€

Inscriu-te >>

Autodefensa feminista nivell I amb Clarissa Fontana

Dilluns de 19h a 21h. Del 14/09 al 21/12 (14 sessions) de 2 hores.

Obert a totes les dones, lesbianes i trans. Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 110€

Inscriu-te >>

Repàs de les tècniques d’autodefensa física amb Karin Konkle

Dissabte 19/9, de 10h a 14h

Obert a totes les dones, lesbianes i trans, que hagin participat en un curs virtual o presencial de Karin Konkle o Clarissa Fontana. Repassarem totes les tècniques que es fan en el nivell 1 d’autodefensa feminista practicarem les tècniques en parelles.

No és per a dones que volen tenir un primer contacte amb l’autodefensa.

Quota: 20€

Inscriu-te >>

Sessió simulacres d’autodefensa física amb Karin Konkle

Dissabte 3/10, de 10h a 14h

Farem simulacres de peu i a terra. Només obert a les persones que hagin fet cursos presencials d’autodefensa amb la Karin Konkle o la Clarissa Fontana, o hagin fet un curs d’autodefensa virtual i el taller de repàs de tècniques d’autodefensa física. Les persones que s’apuntin a aquest curs sense reunir els requisits no podran participar en el curs i no es tornaran els diners pagats.

Quota: 20€

Inscriu-te >>

Arts Marcials amb Karin Konkle

Dijous de 19:30h – 21.30h. Del 17/9 al 17/12  (13 sessions) de 2 hores

És un curs per agafar una base marcial general. Entrenarem amb tècniques d’aikido, tai-txi i autodefensa feminista per aprofundir en el coneixements de la unificació del cos i la ment, el llenguatge marcial, els cops, les preses, anar a terra i el combat en diferent contextos.

Quota: 100€

Inscriu-te >>

TransforFem amb Karin Konkle i Eva Lleonart

Divendres de 17h – 21h. El 2-9-16-23 d’octubre,  (4 sessions) de 4 hores

Abordem 4 aspectes de l’autodefensa: Mantenir la calma, gestionar l’espai físic, la comunicació verbal i el conflicte físic. Millorem la capacitat de gestió d’aquests 4 aspectes a través d’exercicis d’escriptura terapèutica i autodefensa. Taller pràctic interactiu, amb exercicis d’escriptura terapèutica i PNL (programació neurolingüística),  jocs de rol,  entrenament físic i l’ús controlat de situacions de “simulacre”.

Karin Konkle, especialista en Autodefensa Feminista i Eva Lleonart, Escriptora i Coach,  Màster en Programació Neurolingüística (PNL) i especialitzada en Escriptura Terapèutica i Coaching literari.

Quota: 100€

Inscriu-te >>

Txi kung amb Clarissa Fontana

Dilluns de 18h a 19h. Del 14/09 al 21/12. (12 sessions) d’1 hora

Dirigit a totes les dones, lesbianes i trans, de totes les edats, principiants i a les que ja hagin practicat Txi kung. Prioritzarem les alumnes que ja han participat al curs en línia.

Quota: 60€

Inscriu-te >>

Kick Boxing amb Cristina Torrico

És el mateix grup desdoblat. No s’admetran canvis de grup.

Dimarts  de 20h a 21.30h. Del 15/09 al 22/12  (14 sessions) d’ 1.30h

Dimecres  de 20h a 21.30h. Del 16/09 al 23/12  (14 sessions) d’ 1.30h – COMPLET

Quota: 105€

Inscriu-te >>

TALLERS VIRTUALS

Autodefensa feminista nivell I amb Karin Konkle

Dilluns de 19.30h a 21h. Del 15/9 al 17/11 (10 sessions) d’1.30h

Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 75€

Inscriu-te >>

Txi kung virtual amb Clarissa Fontana

Divendres de 18’30h a 19’30h. Del 18/09 al 18/12 (14 sessions ) d’1h

Dirigit a totes les dones, de totes les edats, principiants i les que ja hagin practicat Txi kung.

Quota: 70€

Inscriu-te >>

Log in with your credentials

Forgot your details?