28J BLOCfem pel dret a decidir // Mani en defensa de la salut + actua…

nina-avortament2Dones, aquest estiu, a més de calorós, serà calent… us fem arribar diverses accions i convocatòries en defensa del dret a decidir:

Com sabreu, el govern pretén retallar dràsticament els drets de les dones per a la interrupció de la gestació.  Els atacs contra el dret al propi cos formen part del nucli dur de la resistència masclista a la nostra llibertat. Veure la nota de premsa 24 juliolAquí relacionem accions previstes des de la Campanya pel dret a l’avortament lliure i gratuït que des de  Ca la Dona vam endegar allà per l’any 2007:

* crida a l’acció: bloc feminista a la manifestació en defensa de la salut el 28J a Barcelona . Dissabte 28 de juny, a les 11.30h, Rambla del Raval. Manifest_PDS_definitiu

* event al facebook de la Campanya: http://www.facebook.com/events/481146321915445/ Clica si hi assistiràs!

* Adreça de la pàgina del facebook: http://www.facebook.com/pages/Dret-al-propi-cos/344781018885896 Clica m’agrada!

* piulem també pel dret a decidir!  El twitter de la campanya és @dretpropicos

* campanya change.org:  Carmen, una dona amb discapacitat i feliç, demana que es respecti el dret de les dones a decidir. Signem per a demanar que es paralitzi la reforma de la llei d’avortament (vegeu text més a baix). Firma la petición de Carmen, “Pide al Ministro de Justicia que NO reforme la Ley del Aborto”. a Ca la Dona hem signat la petició.

* Avatars de la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, per a inundar amb ells les xarxes socials! Utilitzeu-los als vostres twitters, facebooks, etc.

nina-avortament2 nina-avortament1 nina-avortament3

************

cartellmani28julla mani 28J….:DISSABTE 28 A LES 11.30 TOTES A LA RAMBLA DEL RAVAL. FEM UN BLOC FEMINISTA A LA MANI PER LA DFENSA DE LA SALUT SI ENS TALLEN ELS NOSTRES DRETS ENS TALLEN LES NOSTES VIDES!!!!

PEL DRET A LA SALUT. PEL DRET DE LES DONES A DECIDIR. NI UN PAS ENRERE AVORTAMENT LLIURE I GRATUïT

El darrer anunci del ministre Gallardón per a restringir l’avortament en cas d’anomalies fetals és hipòcrita i pervers. Satisfà una part del seu electorat i, sobretot, als lobbys de pressió mal anomenats provida. Però xoca contra la realitat quotidiana de tantes dones que avortem i hem avortat, i que ho continuarem fent, per motius diversos, però amb un element comú: no poder assumir, en aquell moment de la vida, una maternitat.

Recordem que la maternitat no és obligatòria. Que les dones decidim. I recordem les demandes de la Campanya:

* Que l’avortament voluntari surti del Codi Penal

* Que la llei reconegui el dret de les dones a decidir sobre el propi cos i la pròpia vida

* Que l’avortament sigui una prestació sanitària normalitzada dins la sanitat pública, garantint que es pugui practicar i regulant l’objecció de consciència a cada centre públic.

* Que es garanteixin els drets sexuals i reproductius de les dones, entre els que trobem:

** Que hi hagi informació sexual i afectiva a tots els nivells d’ensenyament per a noies i nois.

** Que diferents mètodes anticonceptius siguin gratuïts i de fàcil accés.

*******************

RiHEohhTXenStMA-320x240-croppedLa petició a Change.org: Soy Carmen y soy una persona con discapacidad y feliz. Tengo la fortuna de vivir en un entorno feliz, y de haber contando con una familia que siempre me ha apoyado, haciendo que mi condición como discapacitada no me evite desarrollar una vida satisfactoria.

Estoy indignada por la ligereza con la que nuestro Ministro de Justicia trata un tema como las complicaciones o malformaciones en los embarazos. Traer al mundo a un hijo sabiendo que viene a luchar, a padecer dificultades por una malformación es una decisión que siempre debiera mantenerse en lo personal.

¿Quién más allá de la madre y el núcleo familiar puede decidir si traer al mundo a una persona que necesite de tanta dedicación?

Creo de veras que sólo personas de pensamiento fanático y muy alejadas de la realidad pueden permitirse decidir así sobre cuestiones de tanta trascendencia en la vida diaria de las personas y las familias. Como discapacitada física y como mujer, pido públicamente que se respete el derecho a decidir de las mujeres en este país.

Por eso le pido al Sr. Gallardón, Ministro de Justicia, que paralice esa reforma anunciada de la Ley del Aborto en España.

Gracias.

Firma la petición de Carmen, “Pide al Ministro de Justicia que NO reforme la Ley del Aborto”.

Log in with your credentials

Forgot your details?