14 i 15/07:: Benvinguda a la Caravana a Grècia “Obrint Fronteres”

cartell_caravana_grecia_DEF_jpgDel 16 al 25 de Juliol una caravana d’autobusos solidaris anirà des de Barcelona fins a Tessalònica, procedent de diverses ciutats de l’estat espanyol per denunciar les polítiques migratòries europees i exigir als estats que compleixin amb les seves obligacions davant els i les sol·licitants d’asil.

En relació a la caravana, us fem arribar la CRIDA DE SUPORT CATALÀ A LA CARAVANA (podeu consultar tot el manifest a l’enllaç). Animem a tots els grups que vulguin, a signar i adherir-se en aquest manifest, enviant un correu a l’adreça: caravanafeministagrecia@gmail.com indicant a l’assumpte “suport caravana”.

Us recordem algunes DATES IMPORTANTS al voltant de la Caravana solidària de Tessalònica:

  • DIJOUS 14 JULIOL: a les 12h del matí, tindrà lloc una roda de premsa. Lloc: davant l’oficina de la UE al Passeig de Gràcia, 90. Veniu a donar suport! Portarem la pancarta de les Jornades “Dones lliure en territoris lliures, obrim les fronteres!”. Podeu consultar la nota de premsa al següent enllaç:  Nota premsa presentació caravana

  • DIVENDRES 15 JULIOL: a les 19.00h de la tarda, donem la benvinguda als autobusos que arriben a Barcelona el dia 15 i que partiran l’endemà cap a Grècia. Rebrem i compartirem els objectius de la Caravana (veure el seu manifest). A les 20h tindrà lloc l’acte reivindicatiu amb intervencions i música.

Cridem ben fort contra les polítiques patriarcals -armes, guerres, fronteres- que separen la humanitat en dues parts: qui té dret a la vida i qui no en té!

Log in with your credentials

Forgot your details?