Inscripcions obertes!Laboratori:: investigació teatral en el camp de la improvisació. Inici 07/02

images«La improvisación teatral es un arma de expresión y de recuperación de la creatividad que llevamos dentro.»

Acollim el Laboratori Teatral en el camp de la improvisació de l’acrtriu i directora Loredana Cozzi.

El Laboratori Teatral és un espai obert a totes les dones que vulguin investigar i experimentar oral i gestualment les seves emocions, en un espai feminista.

En aquest laboratori el personatge és producte de la improvisació, tant de caràcter individual com grupal. En el moment en què la improvisació sorgeixi, crearem els nostres personatges i, amb ells, el text. Les actrius recorreran a la seva imaginació i prendran consciència de les emocions que es desprenen del conflicte creat a escena, i no dels seus propis conflictes (com passa en d’altres treballs d’improvisació com el psicodrama).

En les ocasions en què treballem a partir d’un text ja existent – és a dir, quan decidim fer-lo nostre amb la pròpia veu o amb una veu fora de camp- aquest funcionarà per a nosaltres como un estímul. Ens acostarem a ell per mitjà de la gestualitat i farem que el personatge que hàgim creat “intervingui” en el text, ja sigui responent, contradint… en definitiva, reaccionant davant el text.

Aquest Laboratori, com a camp de prova dels elements posats en joc (imaginació, creativitat, emoció, treball en equip, capacitat d’atenció i concentració, presa de consciència de determinats bloquejos corporals) ha demostrat prèviament la seva utilitat en altres àmbits on s’ha realitzat.

Quan: divendres des del 7 de febrer, al 25 d’abril (12 sessions en total, curs de 24hores), de 18:30h a 20:30h.

Cost: com tots els tallers que es fan a Cld, demanem una aportació en funció de les hores totals del taller. En aquest cas 118 euros els tres mesos (amb la possibilitat de fer l’aportació  mes a mes). Per a les sòcies: 102 euros.

Inscripcions: aquí. Més informació a activitats@caladona.org (mínim d’inscrites: 8 dones)

Log in with your credentials

Forgot your details?