18/01:: Reunions preparatòries per la manifestació del 8 de març

30acc056eefaa17655fb482e0f42c3aa_xlEstimades companyes,

El 8 de març s’apropa i hem d’anar preparant tot el que es farà, així que ja hem iniciat les reunions on ens reunim diferents dones per donar forma a la manifestació del 8 de març. Hi ha molta feina a fer i necessitem reunir-nos com més dones, millor. Recordeu que totes les dones sou benvingudes, podeu venir ja sigui a nivell individual o totes aquelles que formeu de part de grups de dones.

A la reunió de l’11 de gener vam organitzar una mica totes les passes i coses que hem de fer (podeu llegir l’acta sencera, amb tot el que vam parlar aquí: ACTA WEB- 1ra reunió del 8 de març, és important que us la llegiu i així poder estar al dia si us voleu afegir a les reunions). Els principals punts que vam parlar ahir són:

  • De forma breu, quan parlem d’organització i preparació estem parlant de: trobar el TEMA i el LEMA de la diada del 8 de març 2017, tot allò referent al MANIFEST (com s’organitza i es prepara, quin tipus de manifesta, contingut…), preparació i organització de la MANIFESTACIÓ (ruta d’aquest any, material que s’ha de demanar, permisos…), preparació i creació de CARTELLS del dia i també de la PANCARTA d’aquest any (pensar-la i fer-la entre totes).
  • Hem d’escollir el TEMA en el qual ens centrarem aquest any, i derivat del tema, haurem de crear el LEMA. A la reunió de l’11 de gener, han anat sorgint algunes idees però com a “deures” tenim per la setmana que ve, anar-ne rumiant més. Alguna idea que ha sorgit ha estat, mirar quin era el tema/lema fa 40 anys (o anys enrere) i veure si realment reivindicàvem coses tant diferents. Què us sembla? En podeu anar pensant més i portar les idees el pròxim dimecres.
  • S’ha decidit fixar les reunions preparatòries TOTS els DIMECRES d’ara fins al 8 de març a les 19h. Pensem que es millor que si veiem que anem bé de temps, esplaiar les reunions cap al final. Amb això no vol dir, que s’hagi d’assistir a totes si no us es possible, podeu delegar amb altres companyes i fer traspàs de info o amb altres maneres d’organitzar-vos.

A la reunió del 18 de gener – a les 19:00h, acabarem de concretar amb el TEMA i el LEMA i ens endinsarem a pensar la millor manera de fer el MANIFEST.

Ajudeu-nos a fer difusió, i a ser el màxim de dones per preparar-ho tot.

Una abraçada,

“La revolució serà feminista o no serà”

Log in with your credentials

Forgot your details?