Taller LitLes, conduit per Isabel Franc a Ca la Dona!

IsabelFrancDesprés de la insistent demanda d’obrir un nou Taller LitLes (taller d’escriptura, de creació i de divulgació de la literatura (mal anomenada) lèsbica), a Ca la Dona acollim la proposta. Aquí teniu les dades.

Durada: 20 hores, en 10 sessions de 2 hores (per tant, 10 setmanes).

Horari: dimarts de 18’30 a 20’30 h. (amb possibilitat de fer-ho de 19 a 21 h.)

Data d’inici: 23 d’octubre 2012 (durant el més de desembre no hi haurà classes donat que la profe estarà missing, per tant, les sessions s’allargaran fins el gener)

Preu: 85€ (les no sòcies de Ca la Dona pagaran també una matrícula de 15€)

Inscripció: activitats@caladona.org. Atenció, places limitades!

Programa: Les sessions es dividiran en dues parts, en la primera tractarem aspectes teòrics. Farem un recorregut per l’anomenada literatura Lèsbica al llarg de la història i les seves autores més representatives: de Safo al s. XIX; les dones de la Rive Gauche; l’Espanya republicana; el boom del post-franquisme i finalment, autores actuals.La segona part de les sessions es dedicarà a treballar alguns aspectes tècnics de l’escriptura: l’estructura, el punt de vista, i el temps i el ritme narratius.

Deures: Farem exercicis relacionats amb aquests tres aspectes; per a qui s’animi, construcció d’un relat; anàlisi col·lectiu i propostes per millorar-lo. Els treballs es poden realitzar en català o castellà.Al llarg del taller convidarem alguna autora amb la que podrem reflexionar i conversar sobre el seu treball. Aquestes sessions seran obertes a dones externes al taller.

http://isabelfranc.blogspot.com.es/

Log in with your credentials

Forgot your details?