Calala: Trobada Xarxes de suport mutu entre dones el 20/03 a l’Espai Ca la Dona, 19h

Des de Calala us convidem a la Trobada de Xarxes de Dones de suport mutu.

Parlarem de com les dones s’organitzen per superar la crisi i donar-se suport en el dia a dia. Presentarem experiències ja existents d’estalvi cooperatiu, xarxes de cura, menjadors populars, suport entre emprenedores… i pensarem quines de noves podem construir.

Participen:

Remei Sipi, guineana, membre d’E’waiso Ipola i Jemanjà associació de dones, practica la tontina i participa d’una xarxa de cura de criatures.

Fatou Secka, gambiana, presidenta d’Equis (Associació contra la Mutilació Genital Femenina), participa de diverses tontines a Catalunya i dóna formació sobre estalvi financer.

Betty Puerto Barrera, colombiana, de l’Organització Femenina Popular, parlarà dels menjadors populars que gestiona l’OFP a Colòmbia coma iniciatives d’acollida de la població afectada pel conflicte armat.

Eli Manzano, impulsora de la Comissió de Gènere de Coop57, cooperativa de finances ètiques i solidàries

Guernica Facundo, consultora sobre gènere, emprenedoria i cooperativisme, impulsora de Complementun, participant al projecte de formació per a emprenedores de Calala.

Núria Gracia Puigarnay, creadora de NurandCo, assessoria per a emprenedores, forma part de les xarxes Executives on Line i Agima, participa al projecte de formació per a emprenedores de Calala.

I presentarem el projecte “Enxarxant emprenedoria, economia social i solidaritat entre dones” guardonat amb el premi Maria Aurèlia Capmany-8 de març de l’Ajuntament de Barcelona

on:? a l’Espai Ca la Dona: Carrer Ripoll 25, 08002 Barcelona

Organitza: Calala – Fondo de Mujeres – C/Girona 25, principal – 08010 Barcelona – 933011793 – www.calala.org – calala@calala.org

Log in with your credentials

Forgot your details?