24/11:. [ACTES] 25 Anys de Sororitat, de Tamaia

CARTEL_REDES_2

TAMAIA fa 25 anys. Al llarg d’aquests anys, TAMAIA ha tingut el privilegi de compartir un recorregut difícil, però ple de canvis i avenços: elaboració de legislacions específiques en matèria de violència i igualtat; visibilització i reconeixement de les pràctiques i sabers feministes; canvis polítics per abordar la problemàtica; sensibilització social front la violència masclista; creació i millora dels serveis; aliances i complicitats que consoliden la feina feta i empenten a continuar treballant plegades. És per commemorar aquest recorregut que volem celebrar els 25 anys de TAMAIA viure sense violència, per posar en valor la riquesa d’aquesta història comuna i continuar, juntes, assumint els reptes per aconseguir una vida lliure de violència.

Ens fa molta il·lusió celebrar-ho amb vosaltres i us convidem a participar de les activitats dels propers dies 20, 22 i 24 de novembre:

Taula: La pràctica que col·loca les dones en el centre

Data: 20 de novembre de 2017 – 18h a 20h. Lloc: Pati Maning – Barcelona.

Mesa de diàleg plantejada des de la multidisciplinarietat dels diversos àmbits d’intervenció amb dones que pateixen o han patit violència masclista. L’objectiu és compartir les estratègies, metodologies i pràctiques feministes en el suport a dones, desenvolupades durant els últims 25 anys.

Taula: 25 anys filant polítiques feministes

Data: 22 de novembre de 2017 – 9.15h a 13h. Lloc: Sala La Cuina – Bonnemaison.

Anàlisi de la incidència i de la confluència dels moviments de dones en l’evolució en l’àmbit institucional per a l’eradicació de la violència masclista. Aquesta taula de diàleg posarà en context els canvis respecte als drets de les dones en relació a la violència masclista durant els últims 25 anys. Se centrarà a visibilitzar i debatre, a part dels canvis polítics i legislatius, quines realitats es troben les dones des de les seves pràctiques com a polítiques i com a activistes.

Taula: Celebrant la sororitat: 25 anys teixint xarxes

Data: 24 de novembre – 18h a 20:30h. Espai: Ca la Dona **

Espai per compartir experiències singulars de sororitat i reflexionar juntes sobre el que ha significat posar nom a pràctiques i sabers silenciats, que formen part de la genealogia de les dones. Què ens aporta? Com ens transforma? Dones diverses intervindran per aportar la seva mirada sobre aquest concepte clau del feminisme. Projecció del vídeo commemoratiu dels 25 anys.

TAMAIA, 25 ANYS DE SORORITAT

Més informació:

Esdeveniment a Facebook: http://bit.ly/25AnysDeSororitat

#Tamaia25Anys #25AnysDeSororitat

www.tamaia.org

Log in with your credentials

Forgot your details?