Crònica i fotos de la Diada Lleure Feminista 7 de maig 2011: Priorat, Bisbal de Falset, Siurana

Acostant-nos a la Cova-Hospital de Santa Llúcia a la Bisbal de Falset, de la Batalla de l’Ebre. Allí ens vam trobar amb l’Àngela Jackson.

Acostant-nos a la Cova-Hospital de Santa Llúcia a la Bisbal de Falset

la 2a. sortida…Recorregut en autocar pel Priorat i visita a la Cova-Hospital de Santa Llúcia a la Bisbal de Falset, de la Batalla de l’Ebre.  Allí ens vam trobar amb l’Àngela Jackson.Vam deixar una placa de donatge a les Brigadistes Internacionals que tant van ajudar als ferits de guerra. A la tarda pujàrem a Siurana a veure el Salt de la Reina mora; lloc on diu la llegenda que es va suïcidar saltant amb el seu cavall.

Molt important, no ens va ploure fins l’últim moment. Feia fresqueta sobretot a l’hoa de dinar dins la cova (zona-sala d’operacions). El Contacte amb l’Àngela va ser cordial però una mica curt, ens hagués agradat poder xerrar amb ella una estona més. La Montse va fer una introducció molt emotiva i al final li vam donar els nostres regalets. Va marxar molt contenta.

Pel que fa a les dones amb qui volíem trobar-nos, vam poder parlar una estona amb la Magdalena de l’Associació la Boixerola de La Bisbal; De Cornudella vam saludar la Lídia i la Glòria però molt ràpid ja que estaven treballant. Els vam deixar també el nostre obsequi.

Quan vam arribar a Siurana, semblava ja que el cel ens havia de caure sobre el cap. Feia fresqueta i un vent que se’ns enduia, sobretot, allà, al Salt de la Reina. Vam poder veure el Montsant amb el seu aspecte més ferotge!!!

Vam tenir un xofer- Augusto- molt calladet (potser massa) però amb molta gràcia pels tomb i tombs que vam fer. Com diuen al Priorat tot va anar cullera-fesol!

Gràcies a les Infermeres i a la Reina Abdelazia!!!!

Una abraçada!! Fotògrafes: Gràcies Amada i Glòria!

Antònia

Link a la presentació fotos, a picasa ca la dona

Link a l’àlbum, també a picasa

Log in with your credentials

Forgot your details?