17/01::. Taller PIAD Ciutat Vella: PSICODANSA

Benvolgudes,

Us presentem una nova edició del Taller de Dansa: PSICODANSA

Taller que utilitza la dansa com a eina per connectar amb el cos de les dones i apoderar-les. Aporta beneficis a nivell físic, enfortint a les dones i aportant consciencia corporal, i a nivell emocional, afavorint l’empoderament i l’autoestima de les dones, proporcionant eines per l’expressió i gestió de les emocions. Aborda la sensibilització, el moviment i la consciencia corporal com a eines per poder guanyar qualitat de vida i recuperar l’equilibri amb l’organisme.Es tracta d’un treball personal de cerca d’una major autonomia com a dones, a través de la presa de consciencia, la identificació i re-apropiació de fortaleses i recursos, treballant els límits amb l’entorn i amb les altres persones.

https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/informacio-i-atencio/informacio-i-atencio-les-dones/grups-i-tallers

 

Aquest taller està organitzat pel PIAD de Ciutat Vella i començarà el dijous, dia 17 de gener de 2019 de 10.00 a 12.00. Al cartell adjunt trobareu tota la informació sobre la seva realització (horari, ubicació, durada,…).

Preguem feu arribar aquesta difusió als vostres contactes per tal que aquesta activitat sigui accessible a un major nombre de dones.

Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller (contacte indicat al cartell adjunt) per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.

El taller és gratuït i les places són limitades!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?