17/01:: Dones en moviment[s]: Taula rodona ‘Allò que és personal és polític’ amb Mireia Bofill. dones de Barcelona. 40 anys i més. 1976-2016

img-20161201-wa0005Aquest lema del feminisme dels anys 60 i 70 qüestionava la dicotomia entre públic i privat i donava una dimensió política a qüestions fins aleshores situades en l´esfera d’allò privat. Aquesta nova percepció va suposar un canvi en la vida de les dones i en el moviment feminista. Aquests debats aspiren a transmetre les experiències i identitats del moviment feminista a les generacions joves i establir un diàleg crític entre els valors d’aquells anys i l´actualitat.

Amb la participació de Mireia Bofill, Montserrat Minobis, Carmen Alcalde i M. Victòria Garcia i Gaitero. Modera Empar Pineda

Hora: 19h

Lloc: Consell Municipal del Districte de les Corts (Pl Comas, 18)

Aquí pots conèixer més sobre el projecte commemoratiu promogut per l’Ajuntament de Barcelona que pretén donar valor, recuperar i transmetre “la memòria de les mobilitzacions de les dones per la millora de la vida als barris de la ciutat i per la construcció de relacions socials més democràtiques i equitatives.”

El Centre de Documentació de Ca la Dona i moltes de les nostres sòcies participarem d’aquest projecte comissariat per Cristina Borderias, que inclou una exposició itinerant i un cicle de taules rodones i cinefòrums als districtes.

Per més informació del projecte, podeu consultar aquí el llibretenmovimentsbr.

Log in with your credentials

Forgot your details?