19-22/07::. Només una vegada, de Marta Buchaca a la Cuina de La Bonne

Només una vegada, de Marta Buchaca, és un espectacle que ens interroga sobre on són els nostres límits, ens mostra com les relacions de poder regeixen els nostres afectes i ens adverteix sobre els riscos de convertir la violència en part de la nostra vida quotidiana.

Segur que la violència és una cosa que només els passa als altres? I si, fins i tot, en les nostres relacions de parella, estem considerant normals coses que no ho són tant? Quina responsabilitat té l’educació patriarcal, que considera la força un atribut masculí i la feblesa una característica de les dones, en la violència de gènere? La dramaturga Marta Buchaca escenifica la violència de gènere més comuna i latent: la de cada dia, la que no ho sembla, la que no diries mai que ho és, la que acceptem sense adonar-nos-en.

Una psicòloga (Maria Pau Pigem) especialitzada en violència masclista atén un dia una parella, formada per l’Eva (Anna Alarcón) i en Pau (Bernat Quintana). Tots dos troben que són allà per error. N’hi ha prou amb una única agressió per considerar que som davant d’un home maltractador i una dona maltractada?

Durada: 90 minuts · Idioma: Català · Direcció: Marta Buchaca · Repartiment: Anna Alarcón, Maria Pau Pigem, Bernat Quintana · Ajudant de direcció: Xavi Buxeda · Composició musical: Clara Peya

Del dijous 19 al diumenge 22 de juliol a les 20h a La Cuina de La Bonne
Compra les teves entrades aquí

Log in with your credentials

Forgot your details?