20/11::. Novembre Vaca

A partir del 20 de novembre, el festival anual de dones creadores reuneix diferents propostes amb la caiguda del mur de Berlín com a fil conductor i una ferma aposta per la interculturalitat comandada per les dones.

Els Teatres de l’Espai Francesca Bonnemaison torna a engalanar-se per la celebració del Novembre Vaca, la cita anual de les creadores escèniques que ens apleguem sota Projecte Vaca. Enguany celebrem la vintena edició del Novembre Vaca i, coincidint amb els 30 anys de la caiguda del Mur de Berlín, hem triat aquest fil conductor del festival. Apostem per trencar els nombrosos murs que encara existeixen a la nostra societat. Murs de masclisme, d’intolerància, d’incomprensió i de por. Nosaltres creiem que les dones creadores hem d’enderrocar encara molts murs. A partir del 20 de novembre, diferents propostes escèniques serviran per trencar molts d’aquests murs.

Propostes per trencar murs


Des del 20 de novembre fins el 13 de desembre hem programat diverses
propostes com xerrades, tallers, performances i espectacles teatrals. Comencem Novembre Vaca amb el documental Uterus Mundi el 20 de novembre.


Dijous 21 i divendres 22, …De amor y otras cuestiones, si es que las hay…, un espectacle d’humor fresc sobre l’amor i la tecnologia. Dimarts 26 de novembre, la creadora Marga Iñiguez oferirà la xerrada La Creativitat, un dret, una urgència a l’Institut del Teatre. Se alquila: Vientre de mar feliz tractarà el controvertit tema dels ventres de lloguer divendres 29 i Dissabte 30. El 5 de desembre, Mostra laboratori, explorarà els murs que ens han estat imposats i dels que ens hem creat nosaltres mateixes. Somalè, el 12 de desembre, presenta una performance sobre la respiració conscient. Per finalitzar, Poesia Paliativa tancarà Novembre Vaca el 13 de desembre amb una proposta balsàmica d’humor i tendresa.

Log in with your credentials

Forgot your details?